امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅҐ vêr§ïöñ²ØØ

(01-09-2014، 11:22)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی...
احساس شاخی دارع :>
نه اتفاقا...
من با همه خوبم(:
ولی خب تو جزء اون همه نشدی...چون همون اول سر ناسازگاری داشتی...
آدم بودی با توم خوب بودم....
میتونی ببینی برعکس همه که خیلی زود شاخ میشن ولی من هیچوقت همچین کاری نکردم(:
تغییر کن تا جزء اون همه بشی(:
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، Mïņ̃†êR ، ~ُُBön َBáŠŦ~ ، Mᴏsᴇs
آگهی
هوم ..
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، Mïņ̃†êR
رضا اخطارات تموم شده کهConfuseds32:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، *Nafas*
(01-09-2014، 11:25)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهمkaffe2
یکیم واسه من بریز(:
(01-09-2014، 11:25)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حرف بدی نزدم .-. ..

اهم
نقاشی هم میکنن...(:

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Mᴏsᴇs
(01-09-2014، 11:25)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعیهعیهعی |: !

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²ØØ 20 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
#nIkI#
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²ØØ 20
✖آدَمـ✖
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²ØØ 20چت ړۅҐ vêr§ïöñ²ØØ 20چت ړۅҐ vêr§ïöñ²ØØ 20چت ړۅҐ vêr§ïöñ²ØØ 20چت ړۅҐ vêr§ïöñ²ØØ 20
--

تو ✖آدَمـ✖

خـنده داره . نی نیAngel .
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(01-09-2014، 11:26)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2014، 11:22)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی...
احساس شاخی دارع :>
نه اتفاقا...
من با همه خوبم(:
ولی خب تو جزء اون همه نشدی...چون همون اول سر ناسازگاری داشتی...
آدم بودی با توم خوب بودم....
میتونی ببینی برعکس همه که خیلی زود شاخ میشن ولی من هیچوقت همچین کاری نکردم(:
تغییر کن تا جزء اون همه بشی(:

تکبیررررررررررررررres2

نقل قول:
یکیم واسه من بریز(:
»»»»»»»»»kaffe2
Channel
 سپاس شده توسط *Nafas* ، ~ُُBön َBáŠŦ~
(01-09-2014، 11:27)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تکبیررررررررررررررres2

نقل قول:
یکیم واسه من بریز(:
»»»»»»»»»kaffe2

جمله های سنگینی بود یه صلوات عنایت فرمایید(:
بریز(:

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Mᴏsᴇs
(01-09-2014، 11:27)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2014، 11:25)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعیهعیهعی |: !

چت ړۅҐ vêr§ïöñ²ØØ 20 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
#nIkI#
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²ØØ 20
✖آدَمـ✖
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²ØØ 20چت ړۅҐ vêr§ïöñ²ØØ 20چت ړۅҐ vêr§ïöñ²ØØ 20چت ړۅҐ vêr§ïöñ²ØØ 20چت ړۅҐ vêr§ïöñ²ØØ 20
--

تو ✖آدَمـ✖

خـنده داره . نی نیAngel .

ببند دهنتو *-_-* !
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²ØØ 20
Channel
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، ~ُُBön َBáŠŦ~ ، *Nafas*
http://iran-bst-dl.mihanblog.com/
http://iran-bst-dl.mihanblog.com/

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان