امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅҐ vêr§ïöñ²ØØ

(01-09-2014، 21:09)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امضا بدیدkaffe2

من امضا بلد نیستم میشه انگشت بزنم ؟ Angel
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²ØØ 78
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، NeginNg ، t★r G!RL$ ، an idiot
آگهی
(01-09-2014، 21:10)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2014، 21:06)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اشکمو پنهون می کنم زیر نقاب خنده هام/:

سلام

بشین یه دل سیر گریه کن :||||
وگرنه بخوای مقاومت کنی مثل ما غم باد میگیری.___.
گریه کن باست مفیده مثه من یکی که سایش سفیدهBig Grin
|||:اشک نمیاد که
یه بغضه که خیال بارش نداره||:
 سپاس شده توسط NeginNg ، an idiot
(01-09-2014، 21:10)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شب مزخرفیه
حالم گرفته
روحیه بدین بهم.-.
عسیسم.....
خوجلم......
حالت گرفته نباشه.:-) 
شاد باش.
بیخیال دنیا و خعلی از آدماش.
روحیه.         روحیه.                روحیه
 سپاس شده توسط NeginNg ، Adl!g+
(01-09-2014، 21:05)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2014، 20:59)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2014، 20:55)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام :/fishing

علیکم fishing
همین الان ذکر خیرت بود:hiccp:
(01-09-2014، 20:56)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَ‍.....لام

سلام یگانه جونی^_^
فری‍.....ما cry girl

جو......نم ؟!
(01-09-2014، 21:07)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2014، 21:04)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سوت سوت سوت !

حسن بعد عمری سپاساشو از کپک کشید !

کی گفنه من سپاس نمیدم

پس این 3000 تا رو به خودم دادم؟Angel

تا حالا که نمیدادی Angel
ایشالا خدا قسمت کنه ازاین به بعد:cool:
(01-09-2014، 21:10)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شب مزخرفیه
حالم گرفته
روحیه بدین بهم.-.

جیگر نگو مزخرف
هرچیم باشه نباس بگی
بدتر میشه
 سپاس شده توسط NeginNg ، ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ ، Adl!g+
(01-09-2014، 21:11)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2014، 21:04)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2014، 21:02)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2014، 21:01)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2014، 20:59)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علیکم fishing
همین الان ذکر خیرت بود:hiccp:

سلام یگانه جونی^_^

خیر باشه .___.

چه آشی برا ما پختین؟Angel

میخوایم از راه به درت کنیمAngel

من که خودم همه رو از راه بع در میکنم4fvf
میخوای رو دست من بلند شی؟ :/

تلاشتو بکن ShyTongue

دست بالای دست بیسیار است ru1

پ چرا شووورت رفت؟Tongue

برو بهش بگو بیا حسن کارت داره :|||
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²ØØ 78
 سپاس شده توسط NeginNg ، an idiot
روحيه دادنت کف معدم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(..*)

چت ړۅҐ vêr§ïöñ²ØØ 78
 سپاس شده توسط t★r G!RL$
مرسي از استقبالتون ..!!!
 سپاس شده توسط NeginNg ، an idiot ، ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘
(01-09-2014، 21:15)NeginNg نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روحيه دادنت کف معدم
با منی؟
توروخدا خجالتم ندید.
من متعلق به همه ی شما هستم.
 سپاس شده توسط NeginNg
(01-09-2014، 21:17)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2014، 21:15)NeginNg نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روحيه دادنت کف معدم
با منی؟
توروخدا خجالتم ندید.
من متعلق به همه ی شما هستم.

اووووووووووه اعتماد ب سقفتم ک عاليه Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(..*)

چت ړۅҐ vêr§ïöñ²ØØ 78
 سپاس شده توسط t★r G!RL$
(01-09-2014، 21:15)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2014، 21:11)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2014، 21:04)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2014، 21:02)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2014، 21:01)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیر باشه .___.

چه آشی برا ما پختین؟Angel

میخوایم از راه به درت کنیمAngel

من که خودم همه رو از راه بع در میکنم4fvf
میخوای رو دست من بلند شی؟ :/

تلاشتو بکن ShyTongue

دست بالای دست بیسیار است ru1

پ چرا شووورت رفت؟Tongue

برو بهش بگو بیا حسن کارت داره :|||

حسن میکشمتا vahidrk
رفته گشت
مجبوریه؟؟!
میگف همه شمشیر و قمه و ازاین چیزا دارن
تو گشت چیکار میکنن؟!!
 سپاس شده توسط NeginNg

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان