امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅҐ vêr§ïöñ²ØØ

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: *yasna*، Donya Garmoosa2، محمد رضا استقلالی، 4 کاربر پنهان، 1 مهمان
هوم ._. ممدرضآ کیه |:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²ØØ 93
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
آگهی
(01-09-2014، 22:03)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم می خوآد بگم این "دو سیب آلبالو" رو بنش کنن -_-
آخ گفتی.
بهم میگه شماره یاسی رو گیر بیار بده منم رمز صابر رو بهت میدم -__-
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Y.a.S.a.M.i.N
mahnaz khobi?
man bikhiyale mobailam saylente hamash ♥
بالاخره یه آواتار پیدا کردم =|
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ◄Iяαи► ، мoвιɴα т ، CTG ، Y.a.S.a.M.i.N ، ~ُُBön َBáŠŦ~
(01-09-2014، 22:05)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2014، 22:03)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم می خوآد بگم این "دو سیب آلبالو" رو بنش کنن -_-
آخ گفتی.
ل

زیــآد میخوره :|
 سپاس شده توسط t★r G!RL$ ، Y.a.S.a.M.i.N
علی.یاسمین به هم میان 
اولالا
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Jack Daniel'ѕ ، Y.a.S.a.M.i.N ، ~ُُBön َBáŠŦ~
(01-09-2014، 22:06)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بالاخره یه آواتار پیدا کردم =|
تبریک
                                                              دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(:
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Y.a.S.a.M.i.N ، Jack Daniel'ѕ ، ×shima×
(01-09-2014، 22:06)^MôBįŇą^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی.یاسمین به هم میان 
اولالا

عـــآره ^__^

(01-09-2014، 22:06)MAHDI 190 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

mahnaz khobi?

نه ..
تو خوبی .. ؟
(01-09-2014، 22:05)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم می خوآد بگ9م این "دو سیب آلبالو" رو بنش کنن -_-
آخ گفتی.
ل
میبینید ملت درگیر منن ! :V
اصن یه وضعی D: !!!!  :|
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، t★r G!RL$
(01-09-2014، 22:02)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2014، 21:59)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یگآنه ؟! -____-*
ژونم؟
سلام.
ببین یاسی این پسره سینا همون سیب آلبالو شماره تو میخواد خودت یه چی بش بگو مخ منو خورده.

منو گزاشته تو لیست سیـاه . یه اکانت میزنم . بد بلایی سرش میارم .

به تمام دوستام امروز خصوصی داده گفته میخوام امروز مختو بزنم . چنان مخشو بزنم صدا سگ بده -__-
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، t★r G!RL$ ، Y.a.S.a.M.i.N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان