امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅҐ vêr§ïöñ²ØØ

ﺁﻗﺎ ﺗﺎ ﻟﺒﻮ ﮔﺮﻓﺘﯿﻢ
ﯾﻬﻮ
ﺑﺎﺑﺎﻡ ﺍﻭﻣﺪ ﻣﺎﺭﻭ ﺩﯾﺪ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﻫﯿﭽﯽ ﺩﯾﮕﻪ ﺍﻭﻧﻢ يه ﭼﻨﮕﺎﻝ ﮔﺮﻓﺖ ﻧﺸﺴﺖ ﺑﺎﻣﺎ ﻟﺒﻮ
ﺧﻮﺭﺩ!!!
ﻭﺍﻗﻌﺎ ﭼﺴﺒﯿﺪ
ﻭﺍﻗﻌﺎ ﻭﺍﺳﻪ ﺫﻫﻨﻪ ﻣﻨﺤﺮﻓﺘﻮﻥ ﻣﺘﺎﺳﻔﻢ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²ØØ 110

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²ØØ 110
 سپاس شده توسط τοxικ ، ~ُُBön َBáŠŦ~
آگهی
(01-09-2014، 23:05)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

hi

دارم برنامه دان میکنم . دهنم سرویسه -_-

پس دهنت سرویس Big Grin

یاسی فک کنم همسن خودم باشه ._.

قضیه اسیدو میگم حانیه ناموسن ؟!
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، ~ُُBön َBáŠŦ~
(01-09-2014، 23:08)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ﺁﻗﺎ ﺗﺎ ﻟﺒﻮ ﮔﺮﻓﺘﯿﻢ
ﯾﻬﻮ
ﺑﺎﺑﺎﻡ ﺍﻭﻣﺪ ﻣﺎﺭﻭ ﺩﯾﺪ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﻫﯿﭽﯽ ﺩﯾﮕﻪ ﺍﻭﻧﻢ يه ﭼﻨﮕﺎﻝ ﮔﺮﻓﺖ ﻧﺸﺴﺖ ﺑﺎﻣﺎ ﻟﺒﻮ
ﺧﻮﺭﺩ!!!
ﻭﺍﻗﻌﺎ ﭼﺴﺒﯿﺪ
ﻭﺍﻗﻌﺎ ﻭﺍﺳﻪ ﺫﻫﻨﻪ ﻣﻨﺤﺮﻓﺘﻮﻥ ﻣﺘﺎﺳﻔﻢ

4fvf
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N
(01-09-2014، 23:05)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2014، 23:02)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2014، 23:01)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچی حسی بدتر از این نیس جلو یه دختر ضایع شی -___-

جلوی کی ضایع شدی؟Undecided

بیخیال

ماجرا داره باید سه ساعت توضیح بدم :|

به 3 دقیقه خلاصش کن:ngh:
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²ØØ 110

چت ړۅҐ vêr§ïöñ²ØØ 110
همگی خدافظ :/
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²ØØ 110
بای....
خدافس رفقآ الان بابام عقب سرم میکنهru1
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~
(01-09-2014، 23:08)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2014، 23:05)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

hi

دارم برنامه دان میکنم . دهنم سرویسه -_-

پس دهنت سرویس Big Grin

یاسی فک کنم همسن خودم باشه ._.

قضیه اسیدو میگم حانیه ناموسن ؟!

آره ناموساSad
براش دعا کنید لطفاSad
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²ØØ 110

چت ړۅҐ vêr§ïöñ²ØØ 110
حسن و احسان و مبینا بابای
(:
 سپاس شده توسط τοxικ
(01-09-2014، 23:07)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اینجآ مثل هویج هستم .-.
هیچ نقشی ندآرم ._.
فعلآ !
خدآفظ

بیا پ.خ قبلش

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان