امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹

(02-09-2014، 11:24)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزل داری میمیری؟

منم دارم میمیرم،؛،

بمیر خُ :| !

اون دُنیا میبینمت ._.
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
آگهی
من برم نماز جمعه برگردمBig Grin
چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ 20
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
احسان حاضری تو گروه ناظم بشی ؟
چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ 20
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
(02-09-2014، 11:22)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2014، 11:18)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2014، 11:13)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو روحتون :|

(02-09-2014، 11:13)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بودی تو تو بغلــــــــــــم:bighug:
چته باز؟|:

(02-09-2014، 11:14)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونم که حق داری باز تماس صاب خونس :cool:

سلام نفس :tos:
جیگری مرغ تخم طلا:*
(02-09-2014، 11:16)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

I hate p343
|:
خیلیم زیباس...انگلیسیم ننویس(:

نفس مامانم گفته ناهار دست کنم چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ 20

از صبح روش درگیرم

به نظرت چی درست کنم؟
بیف استراگونوم (فک کنم اینطوری نوشته میشهp343) با سس تار تارp329
چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ 20
The music feels better
چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ 20

(02-09-2014، 11:26)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اذان شد دیه اهنگاتونو قطع کنیــــــــــد>_______________>

هوا گرم آستینا بالا
ندیده دنیا مث ما
چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ 20
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
(02-09-2014، 11:26)roxana78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنون

ای اسمبر
مرگ بر اسپمبر
اینجا هم میگه ممنون
بزن نصفت کنم از وسط؟>____________<
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط Navisa.
(02-09-2014، 11:26)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2014، 11:24)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2014، 11:19)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2014، 11:17)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2014، 11:16)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین چقد خوش حالم....
اندازه من که بدبخت نیستی

هسـتم -_- .. !

بدترشم اَسـتم :| !

باشه
ولی من همین دیشب نزدیک بود با قمه منو تو خاک سفید بزنن
طرف زورش به ما نرسید خود زنی میکرد
میزد تو صورتش با قمه....
حال ادم بد میشه
منم مشکلات خودمو دارم...
:| ..

فکش چسبیده به زمین نمیتونه چیزی بگهBig GrinBig Grin

اخه ینی چی
همتون موج منفی میدید من بدبختم
منو نگا کنید
الان 4 شبه یا پاسدارانم
یا خاک سفید گشت میزنم
همش دزد و معتاد و قمه به دست
حمله میکنن به ادم
ما فقط باتوم داریم
بعد چه گولاخی هستن....
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، خخخخ
(02-09-2014، 11:25)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2014، 11:22)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلیم زشت 3ztz

اخطار میدی؟؟؟cry girlcry girlcry girl
با مدیر پر سابقه ی انجمن بحث نکنا>____<
درسته زاخار شدم ولی هنو تتلیتیم(:
بلی^___________^
(02-09-2014، 11:22)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نفس مامانم گفته ناهار دست کنم چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ 20

از صبح روش درگیرم

به نظرت چی درست کنم؟
کوفت بخورید دیه|:
ظهر شد...
پاشو دو تا تخم مرغ بزن نمیرید ا گشنگی(:
هروقت پشت کامپیوتر میشینم

دیگه تنبلیم میاد بلند شم چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ 20

ولی چون از مامانم میترسم مجبورم برم یه چی درست کنم .__.*

فعلا بچه ها ike
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، *Nafas*
(02-09-2014، 11:26)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2014، 11:24)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2014، 11:19)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2014، 11:17)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2014، 11:16)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین چقد خوش حالم....
اندازه من که بدبخت نیستی

هسـتم -_- .. !

بدترشم اَسـتم :| !

باشه
ولی من همین دیشب نزدیک بود با قمه منو تو خاک سفید بزنن
طرف زورش به ما نرسید خود زنی میکرد
میزد تو صورتش با قمه....
حال ادم بد میشه
منم مشکلات خودمو دارم...
:| ..

فکش چسبیده به زمین نمیتونه چیزی بگهBig GrinBig Grin
چرا الکی میپری وسط حرف -_- ؟
علی خر اومد
علی بیا پارتی بگیریم
چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ 20

(Aiden Pearce)

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان