امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹

(02-09-2014، 14:02)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2014، 14:01)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2014، 13:59)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسی

من زنامو دوست دارم!!!!!
ولشون نمیکنم
فقط اسماشون با تعدادشون فراموشم میشه!!!

من مجبور شدم همه رو ول کنم واسه یکیaah:rum:ng2:ess::ess:p336

بی غیرت

من بازم میگیرم برا یکی!!!!

بقیه شو که هنوز گفتم

یکی رو ول کردم 10 تا دیگه گرفتم25r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r30
چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ 48
آگهی
(02-09-2014، 14:00)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام-___-
رضا این سومین ستاره چن ارساله؟-__-
دهنش-_-

انقدری هست ک دهنت رو سرویس کنه ._. ...

چ شیر تو شیره ..

رضا رضا رضا ..

کی ب کیه .-. ؟ ..

ریزه میزه ها نینجا رو میگن بقیه مارو ...

خب ادامه بدید ..

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
(02-09-2014، 14:01)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا !؟ 

سلآم داداشی .. Heart

کجایی !؟ نیستی .. ):

دلم واست تنگ شده بود .. خیلی
(:
عزيز منم همينطور
درگير درس و اينا
خوبى؟
 سپاس شده توسط Dead Silence
(02-09-2014، 14:02)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2014، 13:58)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2014، 13:51)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2014، 13:47)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2014، 13:42)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من توسط رفيقاى خل و ديوونم به چالش اب يخ دعوت شدم:|
به نظرتون فيلم بگيرم يا پول بدم؟Big Grin

بده .-.
دعوتت كنم مياى؟:>

مهشيد فقد رفيقاى صميمى رو ميگم:|
100 دلار عرفه ؟

دویست دلار میدم :V
اخطار:|

سلام مرضيه و امير
امير تو دعوتى:/\

میخوای تو مسترا بمون شام بدی؟-____-
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Mᴏsᴇs
فریما
اینقد کافور بهمون دادن
حالم بده!!!
 سپاس شده توسط an idiot
اين رضا نينجا منو ياد خودم ميندازه:|...!
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، hidden ninja ، an idiot
(02-09-2014، 14:03)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2014، 14:00)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام-___-
دهنش-_-

چ شیر تو شیره ..

رضا رضا رضا ..

کی ب کیه .-. ؟ ..

خب ادامه بدید ..

چن ساله رضایی
من بیست سالی میشه!!
(02-09-2014، 14:03)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام-___-
دهنش-_-

چ شیر تو شیره ..

رضا رضا رضا ..

کی ب کیه .-. ؟ ..

خب ادامه بدید ..

تو برا گرفتنش دهنت سرویس شد:|||||||||
؟
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(02-09-2014، 14:02)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2014، 13:58)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2014، 13:51)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2014، 13:47)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2014، 13:42)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من توسط رفيقاى خل و ديوونم به چالش اب يخ دعوت شدم:|
به نظرتون فيلم بگيرم يا پول بدم؟Big Grin

بده .-.

100 دلار عرفه ؟

سلام مرضيه و امير

الهی شکر که من هنوز به چالش کشیده نشدم:cool::cool::cool:
چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ 48
(02-09-2014، 14:04)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بده .-.

100 دلار عرفه ؟

سلام مرضيه و امير

میخوای تو مسترا بمون شام بدی؟-____-
نچ
ميخوام به چالش اب يخ دعوتت كنم:/\
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان