امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹

(02-09-2014، 14:25)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2014، 14:24)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تو یگان اطلاعات سپاهم
عکس نذارید
دختر پسر فرقی نداره

تو هر روزی ی چیزی هستی-____-
ی روز نینجا
ی رو چت باز ی رو سر بازی الان یگان اطلاعات-____-

نینجا که هستم
چتربازی هم چون میرم عراق منتفیه
یگان سربازیمم که اطلاعات سپاه بوده و هست
بازم نکته مجهولی مونده جواب بدم؟؟؟
 سپاس شده توسط an idiot
آگهی
(02-09-2014، 14:25)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فریما این چشم چرونه
بی تربیت
گ.آ رو باید ضد عفونی کرد
اسیه بد!!!!

ن ب غرعان من بچه ی خوبیم
چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ 55
 سپاس شده توسط an idiot
میترسم بهتون یه چیزی بگم
 سپاس شده توسط мoвιɴα т
(02-09-2014، 14:22)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2014، 14:21)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2014، 14:19)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2014، 14:18)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2014، 14:17)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچی دیع قشنگ ب چالش کشیده شدم:|
بزار بچه ها مون رو پیدا کنم س 4 تا یی با هم براتون فیلم میگیرم میارم
بعد من به شيوا ميگم يه تالار برا فيلم بزار ميگه ن:|
وگرنه ما هنراى خوبى ميتونيم نشون بديم(:
لخت رو خودت اب بریزی میشه هنر-____-
دهن هنرتونو من:V
خانواده ميبينن نميشه:vوگرنه من كله خر تر از اين حرفام:v

جدی بزاریم؟من پایم فقط باس 2 تا از رفقام رو پیدا کنم
پایه باشی تا اخر این هفته حلهUndecided
بزار بخنديم باوو:/\
اوكى..بزار تو باغچه بگيرم در مصر ابم صرفه جويى شه

رضا نينجا عكستو بزار گفتگو
بعد برش دار
ما نقل قول نميكنيم
با اين تعريفات باس برت پيت باشى4fvf
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، мoвιɴα т ، hidden ninja
(02-09-2014، 14:24)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2014، 14:22)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2014، 14:20)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2014، 14:19)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2014، 14:18)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انصافا بیکارید
من تا هجده برا کنکور میخوندم
تا بهمن هم دانشگاه وقت سر خاروندن نداشتم
الان بیکارم
سربازیم تموم شه دوباره شرو میشه

البته اگه زنده بمونم
اصن تو كفم اين قيافتو ببينم دادا:|

دیروز عکسمو گذاشته بودم
امروز برش داشتم!!

دخترام 2 روز نگهش میدارنDodgyDodgyDodgyDodgy

تو میری اونجا عکس دخترا رو نیگا کنی ؟!

نخیر لینکشون که هست
چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ 55
 سپاس شده توسط an idiot
(02-09-2014، 14:27)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2014، 14:25)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فریما این چشم چرونه
بی تربیت
گ.آ رو باید ضد عفونی کرد
اسیه بد!!!!

ن ب غرعان من بچه ی خوبیم

نگو غرعان
 سپاس شده توسط an idiot
(02-09-2014، 14:27)*ʙᴇsᴛ ғʀɪᴇɴᴅs ғᴏʀ ᴇᴠᴇʀ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میترسم بهتون یه چیزی بگم

خب نگو25r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r30
چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ 55
 سپاس شده توسط hidden ninja ، an idiot
آیسان کیه؟؟؟
 سپاس شده توسط мoвιɴα т
برد پیت کم میاره پیش من
بچه ها دیدن
عکس الانم نیست
برا چن ساله قبله
 سپاس شده توسط esiesi ، an idiot
(02-09-2014، 14:28)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2014، 14:27)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فریما این چشم چرونه
بی تربیت
گ.آ رو باید ضد عفونی کرد
اسیه بد!!!!

ن ب غرعان من بچه ی خوبیم

نگو غرعان

بگی قرآن که قسمه واقعیه بده Angel
رضا همون عکسه 14 سالگی تو میگی؟HuhDodgy
چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ 55

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان