امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹

(02-09-2014، 14:43)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دختر نه
دخترا انصافا جنبه ندارن
ببخشیدها

خوبی شما ؟ ike
 سپاس شده توسط esiesi ، hidden ninja
آگهی
(02-09-2014، 14:43)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2014، 14:40)*ʙᴇsᴛ ғʀɪᴇɴᴅs ғᴏʀ ᴇᴠᴇʀ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2014، 14:36)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2014، 14:33)^MôBįŇą^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2014، 14:30)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سكوت؟
رفيق منه
مشكلى هس؟
شوهرش اینجاست.-.
حالا بيا تفسير كن:|

(02-09-2014، 14:36)*ʙᴇsᴛ ғʀɪᴇɴᴅs ғᴏʀ ᴇᴠᴇʀ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیخواین جوابمو بدین؟؟؟؟؟
واس چى ميخواى بدونى؟...

احمدو به چالش بكشم؟:/\

آخه یه دختررو ادد کردم اسمش Aysan sh بایه دختره که اسمش Ava sh زیر پستش درباره ی محرومیت حرف میزنن خواستم بدونم ازش پرسیدم تو توی انجمن فلشخور عضوی هیچی نگفت فقد گفت اینجور سوالا رو از من نپرس
اگه این Aysan sh همون سکوت شما باشه خیلی بامزس قیافش
خو اصلا تو اف بى عكس نزاشته..
واقعا؟؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://www.facebook.com/aysan.sharify این یعنی آیسان شما نیست ؟؟
(02-09-2014، 14:43)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دختر نه
دخترا انصافا جنبه ندارن
ببخشیدها
اوووف
امير سقف فلشو بگير نريزه:|
 سپاس شده توسط an idiot
(02-09-2014، 14:45)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دختر نه
دخترا انصافا جنبه ندارن
ببخشیدها

واسه من که میفرستی؟؟؟

تو دختری؟؟؟؟؟؟؟
اگه دختری بگو باهات ازدواج کنم
چون من به هیچ وجه دوست ندارم
دخترا بی شوهر بمونن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 سپاس شده توسط an idiot
نيلا خودشه:|
عكس گذاشته:|
(02-09-2014، 14:46)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دختر نه
دخترا انصافا جنبه ندارن
ببخشیدها

خوبی شما ؟ ike

اوه اوه اوه
رضا قبل از داعش از این بترس
شهادتینتو بخون سریع
چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ 60
 سپاس شده توسط hidden ninja ، an idiot
(02-09-2014، 14:47)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نيلا خودشه:|
عكس گذاشته:|

کی خودشه؟؟
(02-09-2014، 14:46)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دختر نه
دخترا انصافا جنبه ندارن
ببخشیدها
اوووف
امير سقف فلشو بگير نريزه:|

شما اخلاقای منو نمیدونید
خوبه که ادم قضاوت نکنه
 سپاس شده توسط an idiot
ايسان خودشه

من برم فعلا..
(02-09-2014، 14:47)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2014، 14:46)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دختر نه
دخترا انصافا جنبه ندارن
ببخشیدها

خوبی شما ؟ ike

اوه اوه اوه
رضا قبل از داعش از این بترس
شهادتینتو بخون سریع

برا من فرستاده آخه ._.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان