امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹

(03-09-2014، 11:28)adia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دور از جون...Big Grin
بازی باهات نمیکنه سرنوشت:hiccp:
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط мoвιɴα т ، ~ CrAzY HuMaN ~
آگهی
سپاس شده
نقل قول: توسط
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Apple 50  ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
BŘØkəN WÏnĞŠ  ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
SINA  ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
^MôBįŇą^  ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
adia  ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
frost  ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
saba 3  ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@H!V$
نفس جان تبریک میگم همه با تو هم عقیدنRolleyes
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mᴏsᴇs ، *Nafas* ، ~ CrAzY HuMaN ~ ، мoвιɴα т ، CTG
(03-09-2014، 11:29)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2014، 11:27)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر همگی
علی سلام._.

چطوری
چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ 140
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط мoвιɴα т ، ~ CrAzY HuMaN ~ ، CTG
سلام آیدا و پریـا ( :

فاطی کوشی ؟ >_<
 سپاس شده توسط ~ CrAzY HuMaN ~ ، ღSηow Princessღ
(03-09-2014، 11:27)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2014، 11:26)adia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضی ^_^
سحر^__^
نورا نیست؟
سلام ایدا :er3:
سلام عشق مامانی....
خوبی گلم؟
 سپاس شده توسط Navisa.
(03-09-2014، 11:27)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2014، 11:22)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2014، 11:19)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2014، 11:16)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2014، 11:12)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سحری یه سوال یکی از همکاراتون یه اخطار زشت بد گل سه هفته ای به من بنده خدادا الا مهلتش تموم شده ولی این اخطار لعنتی پاک نمیشه
میشه اگه زحمتی نیس برام پیگیری کنی بلکه من از دست این اخطار س م ج راحت شمممممممممممممممممممBig Grin
صبا دو روز دیگه به یاری خداوند منان اخطارت خودش تموم میشه rding
ای خدا خیرت بده سحری
خدا از دهنت بشنوه
دیگه خسته شدم هر جا میرم مث کنه این اخطاره باهام میاد
اصلا فکر خودکشبی هم از دستش به سرم زده بود
یه وضعی اصلا
مرسی سحری
از خواهرای گل گلاب من خبر ندارییییییییی
درک نمیکنم چرا از اخطار بدت میاد؟ .-.

من اتفاقا احساس میکنم که این اخطاره به پروفایلم ابهت داده:cool:
اخه خدایی نامردی کردن بهم دادن سر چیز بیخود مسخره ترین دلیل
اسپمممممممممممممممممممممممممممممممممممممSad
حالا باهات خوب حساب کرده
من همیشه برای اخطار 40% میدم
میرم به امید فصلی نو...
درای زندگی همه روم بسته شد:hiccp:
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط Navisa. ، Brooklyn Baby ، ღSηow Princessღ ، мoвιɴα т
رضا.. یه عکسی میذارم..!! اگه تونسی.. اون آقائرو پیداش کنی.... جایزه داری..!!Big Grin اسمشو..نبریــآ..!!! >_<
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mᴏsᴇs
(03-09-2014، 11:27)^MôBįŇą^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2014، 11:25)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2014، 11:19)^MôBįŇą^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـلام!
سلام مبی ._.

ســــلام سینا!
خوبـــی??
ارع خوبم :|
(03-09-2014، 11:29)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سینا عکشمو گززاشتم
دیدمت پسر :|
(03-09-2014، 11:29)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2014، 11:26)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2014، 11:21)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2014، 11:17)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارع جات خالی V:
نوش جون:|
(03-09-2014، 11:19)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دفعه بعد که اومدی نوه هاتم بیار val

دفعه ی دیگه که چشامو میبندم نمیحوام ببینم خواب تورو(:
نوه ندارم:|
نفس تو ام میخوای؟! .-.
سینا یه جور میزنم میری تو دیوار  :|
بزن :|
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Navisa.
(03-09-2014، 11:31)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میرم به امید فصلی نو...
درای زندگی همه روم بسته شد:hiccp:

کلید بدم قفل باز کنی ؟ Tongue
چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ 140
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط *Nafas*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان