امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹

(03-09-2014، 11:39)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نـه..اون نداده..!!! من اینو از فیسبوک پیچوندم..!!Big Grin وردار لینکشو..الان میرم سپاست میکنم..! .-.

بدو بکن kaffe2

شیوا اخطار بدی دیگه نه من نه تو -_-

سپاس رو میگم ._.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، Brooklyn Baby ، Mïņ̃†êR
آگهی
خخخ تآ من میآم خلوت میشه |:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ 144
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
مهمونای گرامی خسته نباشید از تماشا کردن

اخه مگه ما دلقکتونیم

برین عضوشین بلکه یه گپی حد اقل بزنین بابا اهههههههههههههه
(03-09-2014، 11:42)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوری اسکی باز ؟ :|
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، saba 3
این انجمن تا همیشه بوی ما رو میده:hiccp:
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، saba 3 ، Brooklyn Baby ، Mᴏsᴇs
(03-09-2014، 11:40)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2014، 11:38)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2014، 11:33)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2014، 11:32)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2014، 11:29)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره خوب ((=

خوشم نمیاد از پُست هایی ک همش با منظور و کنایس ._.
این کاملا واضح بود ..

میگم فعالیت کن جایزه بگیر:V

تو ام برو مدرک دخالت در کارای دیگرانو بگیر ^_^*

کیک و ساندیسه دیگه :V؟

جم کن ببینم بابا :|

راستی خلاقیت امضات تو حلق مدرکت :V

تو حلق تو جا نشد (._. )؟

عجیبه ._. ...

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط saba 3 ، ღSηow Princessღ
(03-09-2014، 11:43)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2014، 11:40)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2014، 11:38)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2014، 11:33)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2014، 11:32)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این کاملا واضح بود ..

میگم فعالیت کن جایزه بگیر:V

تو ام برو مدرک دخالت در کارای دیگرانو بگیر ^_^*

کیک و ساندیسه دیگه :V؟

جم کن ببینم بابا :|

راستی خلاقیت امضات تو حلق مدرکت :V

تو حلق تو جا نشد (._. )؟

عجیبه ._. ...

اگر قرار بود تو حلق کسی بره اون خود تویی ._.*

:V
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(03-09-2014، 11:43)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2014، 11:42)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوری اسکی باز ؟ :|

این آوآتآررو از تو اسکی رفتم |: خوب اصدم تو خوب اصدی وآگیر ._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ 144
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(03-09-2014، 11:43)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این انجمن تا همیشه بوی ما رو میده:hiccp:

خیلی ریز ب این مورد ک ر***ه ب انجمن و رفته اشاره کرد ._. ..

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Mïņ̃†êR ، *Nafas*
بـــدرود
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان