امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹

(03-09-2014، 11:50)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2014، 11:46)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا حس میکنم هی فونتت داره بزرگتر میشهbathtime

دارندگی و برازندگی fly2245

خودمم همین حسو دارم
خو حداقل بگو کدومش ماله خودت کدومش مال دادشت|:
:hiccp:
اون901 .. (._. )

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط *Nafas* ، saba 3 ، Mïņ̃†êR
آگهی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ 147
کوفتت شه که به خودت سپاس میدی:hiccp:
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، saba 3
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
*Nafas* ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
*ʙᴇsᴛ ғʀɪᴇɴᴅs ғᴏʀ ᴇᴠᴇʀ* ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@H!V$ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@yeganeh ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
adia ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Adl!g+ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
BŘØkəN WÏnĞŠ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
dokhtare bala ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
saba 3 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ღ✿ ДVД ✿ღ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ツ נڅــ ـ ـ ـےツ ، 3 کاربر پنهان، 1

تورو سر جدتون حرف بزنینننننننننننننننننننن
چقد امروز کسل کننده بود ute

درود
 سپاس شده توسط saba 3
(03-09-2014، 11:51)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2014، 11:50)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2014، 11:48)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2014، 11:46)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2014، 11:44)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این آوآتآررو از تو اسکی رفتم |: خوب اصدم تو خوب اصدی وآگیر ._.

پس فک میکنی چرا میگم اسکی باز :|

مرجع تقلید توام شدیما :V

بلی بلی منم خوبم ._.

جیغغغ ^_^

یادته قبل اینکه اسکی بری از رو همه ..

میگفتی مرضیه من خیلی دوست دارمو واسه خودمون حساب ساختم ؟ :V

:||| !

|||||||: سَقَتم کردی ینی |||: اون حسآبه مآله شیش نفر بود ._. |: وآگیر (=

آره خُ (:

ولی ب من رمز دادی گفتی بیا تو حساب هر وخ خواستی :V

بآزم سَقَتم کردی |: من به هر شیش نفر رمز دآدم ._.

چقد نفهمی تو /:

میگم ب منم رمز دادی :|

خاک تو سرت ینی ..

علاوه بر اسکی رفتن :|

خنگم هستی -_-

خدا رحم کنه ^_^

بدرود خوشکلا -_-
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، saba 3 ، an idiot
*ʙᴇsᴛ ғʀɪᴇɴᴅs ғᴏʀ ᴇᴠᴇʀ*، فآطی ؟ (= آیسآن ؟ (=
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ 147
(03-09-2014، 11:51)adia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوووووووووووووووووووووووووووفففففففففففففففف
باز دوباره مدرسه ها میخواد وا شه و این دوستای نچسب من بچسبن بهم....
خدا رحم کنه....
انقد زد حل نزن

اخه کی الا حوصله مدرسه را داردددددددددددددددددددددد
(03-09-2014، 11:50)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2014، 11:46)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا حس میکنم هی فونتت داره بزرگتر میشهbathtime

دارندگی و برازندگی fly2245

خودمم همین حسو دارم
خو حداقل بگو کدومش ماله خودت کدومش مال دادشت|:
:hiccp:

خاک توسرت25r30

همش ماله خودمه داداشو از کجا اوردی؟اصن از کجا میدونی داداش مجرد دارم245با ثابتم که نزدم تاحالا نه؟elec
Channel
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، *Nafas* ، an idiot
(03-09-2014، 11:53)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2014، 11:51)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2014، 11:50)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2014، 11:48)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2014، 11:46)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس فک میکنی چرا میگم اسکی باز :|

مرجع تقلید توام شدیما :V

بلی بلی منم خوبم ._.

جیغغغ ^_^

یادته قبل اینکه اسکی بری از رو همه ..

میگفتی مرضیه من خیلی دوست دارمو واسه خودمون حساب ساختم ؟ :V

:||| !

|||||||: سَقَتم کردی ینی |||: اون حسآبه مآله شیش نفر بود ._. |: وآگیر (=

آره خُ (:

ولی ب من رمز دادی گفتی بیا تو حساب هر وخ خواستی :V

بآزم سَقَتم کردی |: من به هر شیش نفر رمز دآدم ._.

چقد نفهمی تو /:

میگم ب منم رمز دادی :|

خاک تو سرت ینی ..

علاوه بر اسکی رفتن :|

خنگم هستی -_-

خدا رحم کنه ^_^

بدرود خوشکلا -_-

قبول -_- ولی نه اینکه من خنگم بآ این که من تو رو دوس دآرم وآگیر (=
چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ 147
(03-09-2014، 11:52)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ 147
کوفتت شه که به خودت سپاس میدی:hiccp:

حلالم ._.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط *Nafas*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان