امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹

(03-09-2014، 12:36)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2014، 12:34)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2014، 12:32)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2014، 12:28)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2014، 12:26)***mobina*** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=168564

^ـــــــــــ.ــــــــ^

آخه تقلید تا چ حد ؟!

اون از امضاهات ..

اونم از آواتارات .. !

واقن متاسفم :|
ی بار دیگه بگی تقلید میزنم تو دهنت :|

رضا ..

هی ازم کُپی میکنه -_-

خُب بدم میاد دیگه ..

اونهمه عکسای خوشگل میزارم توی تصاویر دخترونه اَد دستشو میزاره روی آواتار خودم ..
از این اسکیا زیاده ..

حالا اون تیتر هیچی ..

اونور موضوعات تحصیلات فقط موضوعات من تو اینجان >_<

ینی بی شرفا ی ویرایشی چیزی کوفتی هم نکردن :|

والا تصاویر دیدنیشونم همینه :|

از رقص باله گرفته تا شکلک های گوگولی :|

لامصب حداقل عنوانو ویرا بزن -_-

حرص آدمو در میارن -____-
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
آگهی
(03-09-2014، 12:38)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2014، 12:37)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2014، 12:35)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2014، 12:34)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2014، 12:30)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به فراموشی سپرده شدیم رفت |:

راستی فک کنم اسمش محسن بود (._. )
|:

فکر کنم

|:

شایع نمرده ولی موقع ای ک بمیره تنش تو گور میلرزه ._. ..

زدم ***م ب تکستش ._. ..

؟
؟
|:
هیچی :|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI
نقل قول:
آوا شاهده از رو موضوعام توی تصاویر دیدنی همینجا کُپی میکنن :|
اهوم =)) 

جماعت موج سوارن D:

تک تکشون (: 

سـلام مرضیه ._.
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ 155
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Brooklyn Baby ، Mᴏsᴇs ، MOHSENEBRAHIMI
(03-09-2014، 12:40)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
آوا شاهده از رو موضوعام توی تصاویر دیدنی همینجا کُپی میکنن :|
اهوم =)) 

جماعت موج سوارن D:

تک تکشون (: 

سـلام مرضیه ._.

جیغغغ ^_^

چیطوری جیگرم D: ؟

از یارو بازم عکس گرفتم ((=

میخوای ؟ :V
 سپاس شده توسط melodi+
کسی کلش بازی میکنه؟
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، melodi+ ، Dead Silence
نقل قول:
سـلام مرضیه ._.
خبری ازت نیس -__-
بآ مآ بِه از این بآش ! ._.
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط melodi+
(03-09-2014، 12:42)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی کلش بازی میکنه؟

(..)_| من >_<

مونا رو دیدی ؟ :|

عوضی عجب عمارتی ساخته واسه خودش :|
(03-09-2014، 12:43)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2014، 12:42)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی کلش بازی میکنه؟

(..)_| من >_<

لول تو چنده ؟
لول خونه اصلیت چنده؟

لول مونا چنده ؟
لول خونه اصلیش چنده؟
(03-09-2014، 12:45)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2014، 12:43)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی کلش بازی میکنه؟

(..)_| من >_<

لول تو چنده ؟
لول خونه اصلیت چنده؟

لول مونا چنده ؟
لول خونه اصلیش چنده؟

:| آآآآ .. !

عجب -_-

من کی ؟ :|

کیه ؟ O:

ها ؟! ::|||
نقل قول: از یارو بازم عکس گرفتم ((=
Yaaaaaay /^_^\

تو خوبی ؟D:
نقل قول: خبری ازت نیس -__-
سرم گرمه کارای دیگس :v

نقل قول:
کسی کلش بازی میکنه؟
من من من >_< ..

بعد 3 ماه کلشو اپ کردم :>>
A Friend is nothing but a known enemy
چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ 155
 سپاس شده توسط Dead Silence ، MOHSENEBRAHIMI ، Brooklyn Baby

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان