امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹

(03-09-2014، 13:55)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2014، 13:55)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهنگ های پروفایل برای من پخش نمیشه -_-

مرورگرت چیه؟ |:

فایر فاکس |:
چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ 167
آگهی
پس بآید بیآد غزل |:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ 167
 سپاس شده توسط bita2000
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: @yeganeh، BŘØkəN WÏnĞŠ 
چه خلوت4fvf
 سپاس شده توسط bita2000
مـنم میـرم خدآفظ ..
 ,ιт'ѕ a paper тown
, paper нoυѕeѕ and paper people
(: ... everyтнιng'ѕ υglιer υp cloѕe

چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ 167
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، bita2000
(03-09-2014، 13:57)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نـدیدم دیگه..!!! من که وخ ندارم کلیپ ببینم..! .-. فقط میرم مدرسـه..!!! >_< مثه تراکتـور درس میخونــم.. ^_^

امم..صبـآ..:* لآدن..! Heart عجقـآ..! ^_^ {از من بعیده اینطـور حرف زدن..*_*}

خــدآفظ..!!! :*

بــله بعیده *_*

تو اصن حال بچه هامونو میپرسی دیــ** ؟! >__<

خدافس :*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط bita2000
http://www.akskhor.ir/do.php?imgf=2014-08-17-03-04-52-1925703943.jpeg

اسکلا :|||||||||

عکس دوتاشون رو تخت بیمارستان باحاله |:
چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ 167
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، bita2000
(03-09-2014، 14:00)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیه این؟ |||:
چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ 167
 سپاس شده توسط bita2000
سلآمـــ سلآمـــ سلآمـــ4xv
چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ 167[/php]
(03-09-2014، 14:00)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2014، 13:57)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نـدیدم دیگه..!!! من که وخ ندارم کلیپ ببینم..! .-. فقط میرم مدرسـه..!!! >_< مثه تراکتـور درس میخونــم.. ^_^

بــله بعیده *_*

تو اصن حال بچه هامونو میپرسی **** ؟! >__<

ارسـآلتو ویرآیش کـن .. :|
اَ *********** استفآده کـن ..
 ,ιт'ѕ a paper тown
, paper нoυѕeѕ and paper people
(: ... everyтнιng'ѕ υglιer υp cloѕe

چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ 167
 سپاس شده توسط bita2000
(03-09-2014، 14:00)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(::::|

دیوونه ان مردم -_-

در حال رانندگی فیلم میگیرن .__.

(03-09-2014، 14:02)~JaSmIn~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2014، 14:00)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بــله بعیده *_*

تو اصن حال بچه هامونو میپرسی **** ؟! >__<

ارسـآلتو ویرآیش کـن .. :|
اَ *********** استفآده کـن ..

هوووف :|

باشه باشه ._.
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط bita2000 ، ~JaSmIn~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان