امتیاز موضوع:
  • 113 رأی - میانگین امتیازات: 4.27
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پیشنهادات

(03-09-2014، 20:16)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
 تا شیوا جونتون چشمو گوششو به تهدیدای من باز کنه ./
ببینید من بشما فرصت دوباره دادم مثل اینکه زیاد راضی نیستیدSmile

ماوظیفمون رو بعد از 11ماه مدیریت بلدیم قرار نیست وقتی کاربر هنجار شکنی بن میشه جار بزنیم Smile

بهتره از حرفا ورفتارای شما توپخ با کاربرای دیگه چیزی نگم فقط منتظر یک مورد دیگم ک چوب خطتون پر بشهRolleyes

شما انقدر کودک هستید که فکر کردید بقیه پشت گوشاشون مخملی هست nky

نقل قول:
درست نیس 4 سال تیم مدریت یکی باشن من خودم از 2011 اینجا عضوم همه فک میکنید فقط ب پست گزاشتنه ک ادم باید مدیر بشه ک اصلا اینطور نیست به شعور و فهم ادمشه
تو این 4سال خیلیا رفتن و برکنار شدن وخیلیا اومدن 
شمابرای مدیریت باید نویسنده باشید که درصورت نیاز مدیر میشید ولازمه نویسندگی قمپز در کردن .شلوغ کاری وبچه بازی نیست فعالیت خوب و با اخلاق بودنه بد دهن نبودنه 
اگه خونده باشی گفتم به شعور و فهم ربط داره نه به پست1-
بعدش من به شما 6 مورد ادم دادم یکیشو هم بن نکردی 2-
خب/شما هنوز منو نشناختی فک کنم ستاد به شما ی پیام داد ک منو باز کردی وگرنه ی مشکلاتی پیش میومد اره !؟ 3-
شیوا خانوم نمیخواهم پرویی کنم ولی اصلا برای مدیریت مناسب نیستی شدیدا عقده داری عزیزم اینو به عنوانه ی برادرت بهت گفتم خیلی های دیگه هم بهت میگن/.
پاسخ
آگهی
دوست عزیز شما تصمیم نمیگری کی برای مدیریت مناسب هست یا کی نیست !

بعد از ایجاد اون تاپیکاتون و ایجاد اغتشاش بین کاربرا و اتمام محرومیتتون بهتون یه فرصت دیگه داده شده ..

به جای صحبت های بی ربط بهتره حواستون به رفتارتون باشه ..

یکی از ملاک های مدیریت ایجاد تاپیک های با کیفیت هست و از طرف دیگه اخلاق و رفتار هم برامون اهمیت داره !

اگر میخواین مدیر شین اول رفتارتونو اصلاح کنید (:
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیشنهادات 182
پاسخ
 سپاس شده توسط Navisa. ، мoвιɴα т ، MOHSENEBRAHIMI ، Dead Silence ، Mïņ̃†êR ، Mᴏsᴇs ، Brooklyn Baby
حرفتو قبول دارم اره من نباید برای مدیرا تصمیم بگیرم اره راس میگی /.
ببخشید من از اول این سایت عضو یدم ی دلیل داشت اونم سازمان بود شما یی ک چیزی نمیدونید اصلا بحث نکنید/.
پاسخ
من نگفتم که استقبال نمیکنن از پیشنهادات خوبتون ..
با اصلا اضافه نمیکنن :|

من فقط " نظر " دادم ! گفتم اگه صلاح میدونستن اضافه میکردن ! :|

آخه بعضی از کاربرا پنجاه بار یه پیشنهادو میدن من منظورم ب اونا بود !

لازم نبود انقد آدمو تحقیر کنید :|

دیگه نظر نمیدم  شرمنده دخالت کردم تو مدیرت !
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
پاسخ
 سپاس شده توسط Navisa. ، melodi+ ، saeedrajabzade ، MOHSENEBRAHIMI ، Mᴏsᴇs ، τοxικ ، an idiot ، Brooklyn Baby
(03-09-2014، 20:03)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2014، 15:20)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تأسیس انجمن تو سآل 2010 هست ..
الان 2014 ×!× :|

تو این 3 سال اگه تیم مدیریت صلاح میدونست واسه چه جاهایی چه بخشی اضافه کنه ، حتما میکرد ! (:

حتما صلاح نیست که اضافه نکردن دیگه ..

فقط به عنوان کاربر انجمن صلاح دونستم نظرمو راجب پیشنهادتون بدم !

وگرنه نه مدیرم نه نویسنده ! 

همین

روز اول انجمن به همین شکل بوده؟
به جرعت میتونم بگم نصف این انجمن ها نبوده ..

با بالا رفتن تاپیک ها اضافه شدو

و

نقل قول: راجب چیزی که اطلاع ندارید جواب ندید
لازم نیس وقتی یه مدیر دیگه جوابی رو میده
شما دوباره اونو تکرار کنید (:

درضمن باید به نظرات کاربرای دیگه احترام بزاریم
چه درست باشه و چه غلط

همون گوشزد عرفان بس بود..
پاسخ
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Mᴏsᴇs ، an idiot ، Brooklyn Baby
لطفا کسی دیگه راجبه این موضوع حرف نزنه
درود بر پدرو مادره هر کسی ک چیزی نگه :|
پاسخ
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI
نقل قول:
خب/شما هنوز منو نشناختی فک کنم ستاد به شما ی پیام داد ک منو باز کردی وگرنه ی مشکلاتی پیش میومد اره !؟ 3-
توهم فانتزی به این میگنbathtimeالان یوزرتون بسته میشه ببینم کدوم سازمان پیام میده بدلیل حرفای یک کودک 14ساله که توپخ ب دختره مردم میگه عکستو بده ببینم بدرده .....میخوری یا نهSmile

بدرود 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
پاسخ
 سپاس شده توسط Navisa. ، Mᴏsᴇs ، ( lιεβ ) ، an idiot ، ✘PETER✘ ، Brooklyn Baby ، мoвιɴα т
خب راست میگه دیگه خانوم مدیر
درسته کارش تو اطلاع رسانی اشتبا بود
ولی طرف هکره
داره راست راست تو فلش راه میره.....
اومده به شما هم گفته
شما بن نمیکنی
ینی چی؟
خوبه که ادم طرف حق رو بگیره
بهتر بود بن نمیکردید
اینجوری بهتر بود
یه فضای دوستانه و اتقاد پذیر رو نشون میداد
موفق باشید
پاسخ
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، an idiot ، ✘PETER✘
دوست عزیز اگه اینطور بود ما قطعا جلوشو میگرفتیم !

و یک مورد دیگه ! اگه قوانینو قبل از ثبت نام میخوندید انجمن مسوول اکانت Hک شده ی کاربرا نیست !

چیزیه که خودتون با انتخاب یه رمز خوب میتونید ازش جلوگیری کنید !!

در هر صورت گزارش بشه کسی Hک میکن و درست باشه حتما بن میشه ..
A Friend is nothing but a known enemy
پیشنهادات 182
پاسخ
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، an idiot ، ✘PETER✘ ، Brooklyn Baby
نقل قول: خب راست میگه دیگه خانوم مدیر
درسته کارش تو اطلاع رسانی اشتبا بود
ولی طرف هکره
داره راست راست تو فلش راه میره.....
اومده به شما هم گفته
شما بن نمیکنی
ینی چی؟
خوبه که ادم طرف حق رو بگیره
بهتر بود بن نمیکردید
اینجوری بهتر بود
یه فضای دوستانه و اتقاد پذیر رو نشون میداد
موفق باشید

عزیزم دلبندم اصلا ه-کی در کار نبوده ایشون تو پخ با اقای مهدی خسته سره ی دختر دعواشون شده بعد اومدن پیام های ایشونو دست کاری کردن 
باهاش تاپیک زدن و گفتن ایشون ه-کرن25r30
من اصلا نمیدونم ایشون چی با خودشون فکر کرده بودن البته اقتضای سنشونه فکر میکردن ماهم کودک هستیم نه چیزی از فتوشاپ میدونیم نه کاربرارو میشناسیم
من بعد از پایان محرومیتشون باهاشون اتمام حجت کردم و قبول کردن تکرار نشه 
هرروز پیامهای جعلی و واهی برای من میفرستادن که فلانیو بن کن درصورتی که ایشون خیلی بددهن بودند و اول به فرد موردنظر فش میدادن بعد پیام دستکاری شده ی جوابو برای من میفرستادن حتی برای اینکه مثلا منو گول بزنن ب خوده من از طرف فرددیگه فش میدادن Rolleyes
نیازی نیست همه چیز بیان بشه اینافقط گوشه ای از اتفاقاتیه که ماهر روز باهاش دست و پنجه نرم میکنیم یک مدیر سعی در آرام کردن جو بایدداشته باشه نه متشنج کردنش 
موفق باشید
Channel
پاسخ
 سپاس شده توسط saeedrajabzade ، an idiot ، melodi+ ، Mᴏsᴇs ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، ✘PETER✘ ، Brooklyn Baby ، мoвιɴα т

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Minioni پیشنهادات کاربران مخصوص نوروز 1400

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان