امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.38
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø¹(²

لوگو جدید>>>>>>>>

چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø¹(² 34
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط CTG
آگهی
سلام من اومدم خیلی هم خوش اومدمkhosh
یگانه اره
(04-09-2014، 10:10)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2014، 10:08)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب بدرود497

زهر مار |: 
ارسالامو  ویرایش می کنی بعد بدرود ؟‌

تو هم بـد میپیــچیـآ -___

شیـوا شوخـی شوخی دیدی بنت کرد . 2 ماه هم رو شـاخته . Angel
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Mïņ̃†êR
(04-09-2014، 10:12)P.K.4 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یگانه اره

باز چرا محروم شدی و با اکانت جدید اومدی ؟
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø¹(² 34
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
(04-09-2014، 10:11)پسرک تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام من اومدم خیلی هم خوش اومدمkhosh

سلام
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø¹(² 34
 سپاس شده توسط پسرک تنها
(04-09-2014، 10:08)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخ (=
دانیارp336
(04-09-2014، 10:09)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خیلی دوس دارم V:
اصن چی هس؟! .ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ.

اسطوره==<از پگاه...
خیلی قشنگهcry girl
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، CTG
(04-09-2014، 10:12)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2014، 10:10)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2014، 10:08)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب بدرود497

زهر مار |: 

تو هم بـد میپیــچیـآ -___

شیـوا شوخـی شوخی دیدی بنت کرد . 2 ماه هم رو شـاخته . Angel

تو هم جواب منو ندادیا 
خو من چی گفتم فقط گفتم امیر ........................................................................... خودتون می دونید چی گفتم دیگه
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø¹(² 34
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)

خب بدرود497

زهر مار |: 

اسم انجمن دیگه »»»2ماه بن تازه بهت فرصت دادم پس پررو نشوRolleyesDodgy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
خیلی ممنونم از استقبال گرمتون:491:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان