امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.38
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø¹(²

(04-09-2014، 20:03)* ÂĦØØRÂ * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نُچ عکسه رو از اونجا نیاوردم
ولی اونام باحالنا

نگار سرعتم داغونه مرض داریم اینجا حرف بزنیم یا چیز دیگعDodgy
خُ تو هم بذارHeart

اهو جو خعلی بت میادآ
خخخخخخ
این پسرع خب

اهورا نقل بگیر عین آدم
عینه اونی که نیسی
خخخ
آگهی
من برم
خدافظ
 سپاس شده توسط an idiot
(04-09-2014، 20:07)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2014، 20:00)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Angryفریما...

بله !
(04-09-2014، 20:01)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2014، 20:00)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اعصابم داره بیش از حد  بهم میریزه >_<

نت ، آدما ، رفتاراشون ، اتفاقا ، کلاسا  >_<

چی دارم میگم  >_<

بدرود  >_<

کلــتو بکوب به دیـوار خوب میشی . 

نَـشدی بیـا منو بزن . -__

ایمان ضایه نکن حال ندارم >_<

غم چیــه بابا خوش باشین . 

دو روزه دنیـا این دوروزو تبــاه نکنید  .بیخود و. 

یه آهنگ شاد بزار مث من جواد یساری به نام شاخه نبات . دان کن گوش کن .
 سپاس شده توسط an idiot
نه رضا خوب نیستم >_<

چندروزه خودم نیستم اصلا >_<
 سپاس شده توسط hidden ninja ، ~ُُBön َBáŠŦ~
پدرش._.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
نقل بگیرم؟ خعلی دلت میخاد ریپلایام برن شونصد صَفه بعد؟
فازت چیه؟ Big Grin
مگه تو نیسی؟
 سپاس شده توسط Nυмв
دخـتر بلا 

دانلود کن عزیز . ناراحت نباشین . 

هوی دنیـا با تو هم هستم . -__- 

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کلیـــــــــک 

(04-09-2014، 20:15)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پدرش._.

جـانم ؟
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، an idiot
(04-09-2014، 20:16)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخـتر بلا 

دانلود کن عزیز . ناراحت نباشین . 

هوی دنیـا با تو هم هستم . -__- 

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کلیـــــــــک 

|: سرعت دآنلود منیجر ×~×> ×_× چی هس حآلآ؟ |||:
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø¹(² 92
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~
(04-09-2014، 20:13)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم
خدافظ

خدافظ
(04-09-2014، 20:13)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2014، 20:07)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2014، 20:00)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Angryفریما...

بله !
(04-09-2014، 20:01)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2014، 20:00)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اعصابم داره بیش از حد  بهم میریزه >_<

نت ، آدما ، رفتاراشون ، اتفاقا ، کلاسا  >_<

چی دارم میگم  >_<

بدرود  >_<

کلــتو بکوب به دیـوار خوب میشی . 

نَـشدی بیـا منو بزن . -__

ایمان ضایه نکن حال ندارم >_<

غم چیــه بابا خوش باشین . 

دو روزه دنیـا این دوروزو تبــاه نکنید  .بیخود و. 

یه آهنگ شاد بزار مث من جواد یساری به نام شاخه نبات . دان کن گوش کن .

غمی نیس !

و بدبختی اینجاس که اعصابم نیس !!

نمیدونم چرا !
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~
لینکـــــــــــ غلد بود . اینو برین . 

کلیک 

سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، an idiot

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان