امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.38
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø¹(²

واقعا متاسفم..شما لیاقت ندارین من پیشتون باشم امروز افتخار دادم اومدم حرفیدم...لازم نیست منو تحمل کنین خودم میرم..چون اصلا خوشم از آدمای بی جنبه ای مث شما نمیاد...DodgyDodgy
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø¹(² 130[/php]
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، βΑllεяiηΑ♡
آگهی
دنیا سپاس بدهAngel
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø¹(² 130
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
(05-09-2014، 11:36)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دعواس ؟!
نه مدل احوال پرسیشون اینجوریه
real eyes                  realize                     real lies
 سپاس شده توسط bita2000
فِظ .. مَن برم .^.

[ سپآس ] :|
 سپاس شده توسط bita2000 ، ◄Iяαи► ، t★r G!RL$ ، Mᴏsᴇs ، βΑllεяiηΑ♡ ، ~ُُBön َBáŠŦ~
متاسفم واس خودم که دهن به دهن شما شدم هه!!!
دنیا یه چی بگو منم سپاس بدم ^___^
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø¹(² 130
 سپاس شده توسط bita2000 ، ◄Iяαи►
(05-09-2014، 11:36)bita2000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا متاسفم..شما لیاقت ندارین من پیشتون باشم امروز افتخار دادم اومدم حرفیدم...لازم نیست منو تحمل کنین خودم میرم..چون اصلا خوشم از آدمای بی جنبه ای مث شما نمیاد...DodgyDodgy

آوَرین ._.
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، bita2000 ، βΑllεяiηΑ♡
(05-09-2014، 11:36)bita2000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب سلامت گلم :<

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط bita2000 ، βΑllεяiηΑ♡ ، ◄Iяαи► ، tyjtfhdhr
بــــــــــدرود!!!Dodgy
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs

(05-09-2014، 11:38)bita2000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

متاسفم واس خودم که دهن به دهن شما شدم هه!!!

اووووووق
اعتماد ب سقف تورو استفراغ داشت تالا شده بود سوپ جو
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، ~ُُBön َBáŠŦ~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان