امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.38
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø¹(²

تا ساعت 12 امشب میخوام سپاسام رو بکنید 1500 تا
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø¹(² 137
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
آگهی
(05-09-2014، 11:57)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2014، 11:54)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

cry girlcry girlcry girl

:|||

حقته اخطار بگیری:|||||||||
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Jack Daniel'ѕ ، an idiot
(05-09-2014، 11:57)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2014، 11:55)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2014، 11:54)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس بدید دیع نامرداcry girlcry girlcry girl
این شکلکه مال منه قبلن هم گفتم.
فقط من از این شکلک استفاده میکنم.

اسمتو روش ندیدم
استفاده میک نم چشت دراAngel
cry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girl
باریکSleepy
real eyes                  realize                     real lies
س .. !
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Mᴏsᴇs ، an idiot ، Jack Daniel'ѕ ، Mïņ̃†êR
(05-09-2014، 11:56)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علي كوچولو D:

بسه :|||||||||
(05-09-2014، 11:58)پرستو14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2014، 11:57)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2014، 11:55)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسمتو روش ندیدم
cry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girl
باریکSleepy

ب جای گفتن خوب عالی بود
افرین باریک از دکمه ی سپاس استفاده کنید:||||||||||||
فریما این جایی؟
 سپاس شده توسط an idiot
شیوا کو؟cry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girl
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø¹(² 137
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(05-09-2014، 11:58)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2014، 11:58)پرستو14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسمتو روش ندیدم
باریکSleepy

ب جای گفتن  خوب عالی بود
افرین باریک از دکمه ی سپاس استفاده کنید:||||||||||||
چشم استاد
real eyes                  realize                     real lies
(05-09-2014، 11:53)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا ایمانو بن کن میزنه هممونو -- میکنه آ

من ؟Shy

من ؟ p336

من ؟ cry girl

خجـالت بکش .

این تهمـتآ به مـا نمیچسبه Angel
 سپاس شده توسط an idiot ، Mïņ̃†êR ، t★r G!RL$ ، βΑllεяiηΑ♡ ، Jack Daniel'ѕ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان