امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.38
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø¹(²

(05-09-2014، 12:18)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2014، 12:16)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2014، 12:12)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2014، 12:08)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2014، 12:05)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خام مدیر
تو پیشنهادات منتظر جوابم
اینم بگم
بلایی سر طرف اوردم
دیگه اسم -- رو هم تو این سایت تا الان نیاورده....Big Grin6

چی میگی شما؟مدرک ازهک داری رو کن ولطفا چرت و پرت ننویس تو پیشنهادات Dodgy

وآس هکـــــ زیر زمیـنی مـدرکـــ نمیدن Rolleyes

__

یوزره منو ه-ک کن اگه میتونی:cool:

چشـم . هر چی شمـا بخوای .Rolleyes

12 شب به بعد . Shy

نکنی بنت میکنم گفته باشم باید بیای پست بزاری من ایمانم :cool:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط an idiot
آگهی
(05-09-2014، 12:17)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2014، 12:14)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانوم مدیر
اون بالا سرچ کن
هلنا جونm
یه دختری رو میاره که خودکشی کرده
سرچ کن lloc
یه پسری رو میاره که ادعا میکنه عذادار هلنا تشریف داره
و پسردایی هلنا هست
در اصل همش یکی بود
مهدی خسته 3
مدرک دیگه چی بیارم؟

خخخخخخخخخخخخ چکنم دیگه وقتی حرفای الکیه یک ادم رو باور میکنید باشه شما درست میگی و ما امکانات نداریم ببینم کی کیهBig Grin

من به اون پسره 14 ساله چی کار دارم؟
هلنا به من پیام داد بیا با من دوست شو
نصیحتش کردم
دیگه پیام نداد
فرداش گفته بود امیدوارم درد نداشته باشه مرگ و چرت و پرت
خوبه که ادم.....
ولش کن
 سپاس شده توسط an idiot
من با یه آهنگایی تخلیه انرژی میکنم
نمیرقصم ! ( ._. )
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، βΑllεяiηΑ♡
(05-09-2014، 12:16)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2014، 12:12)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..

آواتارت غیر قابله درکه -__-

ممنون از تعریفت .-. ..

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط an idiot ، Jack Daniel'ѕ ، βΑllεяiηΑ♡
شیوا صابر میگه اگه از کسی عکس یا فایل قبول نکنین نمیتونن هکتون کنن!

ولی تو میگی کلا نمیتونن

چرا ؟
 سپاس شده توسط hidden ninja ، Mïņ̃†êR
When Your Lips Are So Cloce
.-.
گوش كنيد
(05-09-2014، 12:20)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من با یه آهنگایی تخلیه انرژی میکنم
نمیرقصم ! ( ._. )
اون فیلمه:|
یا عکس:|

ن دیگه آهنگ (._. )

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Jack Daniel'ѕ
(05-09-2014، 12:21)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2014، 12:16)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2014، 12:12)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..

آواتارت غیر قابله درکه -__-

ممنون از تعریفت .-. ..

وظیفه بود !
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، βΑllεяiηΑ♡
سلام.
 سپاس شده توسط hidden ninja ، Mïņ̃†êR ، an idiot ، Mᴏsᴇs ، Jack Daniel'ѕ
شيوا بيا ٥٠تا ميس

تا ٣وقت دارم|:
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان