امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.38
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø¹(²

دوسان دقت کنی یکسری از افراد هستن درتمام جوامع نه فقط اینجا از نظر روحی مشکل دارن و ما اونهارو بانام بیمار روانی میشناسیم 

حالا اگر دیدیدکسیپیامهایی با این محتواها که دارم میرم خود کشی کنمو بیا با من دوست بشومن تنهامو و......... کافیه عکس بگیرید و برای من برستید تا رسیدگی بشه و درصورت نیاز کاربر مشکل ساز بن بشه انقدرم خودتون درگیره حرفای خاله زنکی و پیش پا افتاده نکنید 

سپاس بدرود
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط t★r G!RL$ ، Jack Daniel'ѕ ، Navisa. ، ~ُُBön َBáŠŦ~ ، βΑllεяiηΑ♡ ، Mᴏsᴇs ، an idiot
آگهی
(05-09-2014، 12:22)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2014، 12:20)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من با یه آهنگایی تخلیه انرژی میکنم
نمیرقصم ! ( ._. )
اون فیلمه:|
یا عکس:|

ن دیگه آهنگ (._. )

آهنگ های تصویری جانم !
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Mᴏsᴇs ، βΑllεяiηΑ♡
من برم ناهار خدافس
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø¹(² 146
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Jack Daniel'ѕ ، Navisa. ، an idiot
(05-09-2014، 12:20)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2014، 12:18)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2014، 12:16)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2014، 12:12)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2014، 12:08)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی میگی شما؟مدرک ازهک داری رو کن ولطفا چرت و پرت ننویس تو پیشنهادات Dodgy

وآس هکـــــ زیر زمیـنی مـدرکـــ نمیدن Rolleyes

__

یوزره منو ه-ک کن اگه میتونی:cool:

چشـم . هر چی شمـا بخوای .Rolleyes

12 شب به بعد . Shy

نکنی بنت میکنم گفته باشم باید بیای پست بزاری من ایمانم :cool:

آقـا من نخـوام مردمو هکــ کنم کیـو باید ببینم ؟ Rolleyes

نویسنده ها رو هکـــ کردن کیـف میدع . دلم نمیاد مدیرو چیز کنم . Shy

BYE
 سپاس شده توسط Navisa. ، Mïņ̃†êR ، an idiot ، Jack Daniel'ѕ
(05-09-2014، 12:21)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا صابر میگه اگه از کسی عکس یا فایل قبول نکنین نمیتونن هکتون کنن!

ولی تو میگی کلا نمیتونن

چرا ؟

نه لینکهای دانلود و عکس رو اگه مشکوک هست باز نکنید و تو هر ادرسی بهت دادن نری هیچ کاری نمیتونن بکنن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Navisa. ، an idiot ، ~ُُBön َBáŠŦ~
به نظرتون آواتارمو عوض کنم بهتر نی؟Rolleyes
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~
٥٠تا ميس|:
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(05-09-2014، 12:24)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2014، 12:20)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2014، 12:18)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2014، 12:16)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2014، 12:12)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وآس هکـــــ زیر زمیـنی مـدرکـــ نمیدن Rolleyes

__

یوزره منو ه-ک کن اگه میتونی:cool:

چشـم . هر چی شمـا بخوای .Rolleyes

12 شب به بعد . Shy

نکنی بنت میکنم گفته باشم باید بیای پست بزاری من ایمانم :cool:

آقـا من نخـوام مردمو هکــ کنم کیـو باید ببینم ؟ Rolleyes

نویسنده ها رو هکـــ کردن کیـف میدع . دلم نمیاد مدیرو چیز کنم . Shy

BYE

قد قد قد قدا245
Channel
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Mᴏsᴇs ، ~ُُBön َBáŠŦ~ ، an idiot
هک کردن انقدر یعنی جو داره ؟

یارو الان تو فضاس :V

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Navisa. ، Mïņ̃†êR ، Jack Daniel'ѕ ، βΑllεяiηΑ♡ ، an idiot
کیا عکسمو دیدن ؟! ( Big Grin )
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، an idiot

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان