امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.38
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø¹(²

آواتاره نمیدونم از کجاس !!
آگهی
من اومدم همه ساکت شدن چرا؟؟
.
رضا>-______-
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(05-09-2014، 15:01)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2014، 15:00)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: یکی ب من بدع-_-
تو خزی شعور اینا رو نداری(._. )

دهنت-__-
منخ ودم خز شناسم-__-
یکی بده-__-

نگا شعور سپاس هم نداری.-.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr
خدافظ خزو خیلا Tongue
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø¹(² 173
 سپاس شده توسط an idiot
سعید ._.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr
(05-09-2014، 15:07)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2014، 15:01)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2014، 15:00)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: یکی ب من بدع-_-
تو خزی شعور اینا رو نداری(._. )

دهنت-__-
منخ ودم خز شناسم-__-
یکی بده-__-

نگا شعور سپاس هم نداری.-.

نامرد یکسره دارم سپاست میکنم ک-_---
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: *احسان*، amir303، dokhtare bala، not، saeedrajabzade، غزل جون، 2 کاربر پنهان، 2 مهمان

چه شکلی شدم ملت ؟؟!!
(05-09-2014، 15:09)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: *احسان*، amir303، dokhtare bala، not، saeedrajabzade، غزل جون، 2 کاربر پنهان، 2 مهمان

چه شکلی شدم ملت ؟؟!!

میمون:|||||||
 سپاس شده توسط an idiot ، Mᴏsᴇs
(05-09-2014، 15:08)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ خزو خیلا Tongue

خدافظ ...

(05-09-2014، 15:10)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2014، 15:09)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه شکلی شدم ملت ؟؟!!

میمون:|||||||

بامزه >_<

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان