امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 2.73
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 202 ❝

slm -/-
man bikhiyale mobailam saylente hamash ♥
آگهی
(06-09-2014، 22:18)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2014، 22:15)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2014، 22:14)M.H2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2014، 22:12)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عــیــدتون مبـارکــ /:
چه عیدی؟

تــولد امامـ رضــا ...
برو بابا من فکگر کردم عید نوروزه
تولد امام رضا
اینقد بچه مثبت نباش
بدرود همگی

فک نکنم اجازه داده باشم حرف بزنی با من

تو رو حساب نمیکنم (: باتوام نبودمـ

مشکل هم از بی ثباتی و خنگیته که فکر کردی نوروزه ((:
 سپاس شده توسط M.H2
چیه امیر زود بگو باس برم

(06-09-2014، 22:20)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2014، 22:18)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2014، 22:15)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2014، 22:14)M.H2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2014، 22:12)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عــیــدتون مبـارکــ /:
چه عیدی؟

تــولد امامـ رضــا ...
تولد امام رضا
اینقد بچه مثبت نباش
بدرود همگی

اصن تو کسی نیستی که من وقتمو واست تلف کنم و بشینم تا  ساعت 12 به کل کل کردن با تو بپردازم بشین گفت و گو ت رو بکن و با ما هم در نیفت
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 202 ❝ 149
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
ی دقیقه ببین من چند صفحه تایپیک دارمUndecided
(06-09-2014، 22:20)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عــیــدتون مبـارکــ /:
چه عیدی؟

تــولد امامـ رضــا ...
تولد امام رضا
اینقد بچه مثبت نباش
بدرود همگی

nice.......حال کردم...خوردی...نپرس چی؟

سپاس شده توسط ըoφsիīkα
(06-09-2014، 22:20)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیه امیر زود بگو باس برم

چه عیدی؟

تــولد امامـ رضــا ...
تولد امام رضا
اینقد بچه مثبت نباش
بدرود همگی

اصن تو کسی نیستی که من وقتمو واست تلف کنم و بشینم تا  ساعت 12 به کل کل کردن با تو بپردازم بشین گفت و گو ت رو بکن و با ما هم در نیفت

مــن با بچه هـا کل کل نمیکنمــ (:

یادآوری کردمـ اجازه ی صحبــت نداری (:

تـو کسی نیســتی کــه حســاب شــی (:
(06-09-2014، 22:23)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2014، 22:20)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیه امیر زود بگو باس برم

تــولد امامـ رضــا ...
تولد امام رضا
اینقد بچه مثبت نباش
بدرود همگی

مــن با بچه هـا کل کل نمیکنمــ (:

یادآوری کردمـ اجازه ی صحبــت نداری (:

تـو کسی نیســتی کــه حســاب شــی (:
یک نویسنده نیازی به اجازه کاربری مث تو نداره
هر وقت دلم بخوا حرف می زنم به تو هم ربطی نداره حالا هم فکتو ببند تا جر نخوردی
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 202 ❝ 149
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
محـیـا چه خــبر؟؟؟

یــه ســالِ حرف نزدمــ بــاهات آشغـــال |:
سلام دوستان یه مدتی نبودم چقد عوض شده اینجا
بعضــے حــرفـــارو نمیشـہ گفتــ بـایــد خـــــورد!

ولـــے بعضــے حـرفــارو نـَـ مےشــه گفتـ ، نـَـ مےشــہ خـورב!

مےمـــونــہ سـر בل!

مےشـہ دلتنگــے ... مےشـہ بغـــض ... میشہ سکـوتــ ...

میشہ همــوטּ وقتــے کـہ

خـوבتـم نمـیدونــے چـہ مـرگـتــه!!!

Heart
azmkey tala tavallode emam ro tabrik goftan bache mosbati shode :///
man bikhiyale mobailam saylente hamash ♥
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان