امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 2.73
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 202 ❝

(07-09-2014، 11:24)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 11:16)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلــام ._.
سلام پرند
سینــا سرعت نتت خیلی بالــاست ._. !

گفتــم بدونــی .-. !
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 202 ❝ 184
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~ ، CTG
آگهی
(07-09-2014، 11:24)amir.sh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 11:22)پرستو14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 11:21)amir.sh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 11:19)پرستو14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 11:17)amir.sh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دعوا دعوا با خدا هم دعواBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
تو چي ميگي اين وسط؟
ببخشن خخخ
مجبورم ببخشم
دس شما درد نکنه چگونه جبران کنم؟
لازم نيس جبران كني
real eyes                  realize                     real lies
(07-09-2014، 11:20)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فلشخورو کیا فتح کردن...هوفف ...
تو حرص نخور کیانا :cool:
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~
(07-09-2014، 11:25)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 11:24)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 11:16)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلــام ._.
سلام پرند

gf جدیدته ؟‌Tongue
بسم الله الرحمن الرحیم ._. !

سینـآ |: ?!
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 202 ❝ 184
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~ ، Aiden Pearce ، CTG
موافق نیستید؟--_-
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_ ، Aiden Pearce
97%

ازفضای پیام‌های خصوصی استفاده شده است.

حوصلم نمیگیره خالی کنم
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_
(07-09-2014، 11:25)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم دستم داره از درد میترکه خدافظ
شیوا نسخه خرابه
نسخه بزن
(07-09-2014، 11:20)پرستو14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 11:18)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای بابا شیوا بیا این دخترارو از تو خصوصی من جمع کن بابا به خدا خسته شدم!
ناز شيBig Grin
امیر پسرم عکس ممدو بردار عکس خودتو بزار ولت میکنن اساسی
man amirrezam 16 sale va esteghlali va ahl mashhad !!!!!!!!!!!
چاکر پاکر نوکر پوکر همهHeart
(07-09-2014، 11:22)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 11:18)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای بابا شیوا بیا این دخترارو از تو خصوصی من جمع کن بابا به خدا خسته شدم!

کیو؟
کیو؟؟ بیا خصوصیو بخون همش من شمارا به لیست دوستان اضافه کردم سلام خوبی ؟ سلام خوبی؟ دوست میشی؟؟
دوست دارم همشونو بزنم لت و پار کنم
.
(07-09-2014، 11:22)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 11:19)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 11:15)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوری داش ممد Big Grin

خوبم تو چطوری داادااش ؟ V:

NBA 2013  رو بازی کردی ؟ ..

ه دادش مسخرس 
سری 2015 تمام سری هارو ترکونده شرکت 2k هم کمک کرده و گفته که امسال کاری می کنیم که nba بترکونه 
ولی درکل از بسکتبال خوشم نمیاد 
فقط و فقط فوتبال و wwe و ufc

نه خوبه اینطوری نگو .. !
اومده تو بازار 2015 ؟ ..
 سپاس شده توسط Aiden Pearce

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان