امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(²

(07-09-2014، 15:10)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدرود >_<

خدافظت!
آگهی
(07-09-2014، 15:10)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 15:08)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 15:06)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون دبه خیار شورو فلن ت سر کشیدی -_- ! ..

میتوام هیچی نگمآ -_- !

اول یاد بگیر چجوری تایپ کنی بعد بیا واسه نویسنده شاخ شو و خز بازی در بیار

انقد نویسنده نویسنده نکن واسه من ، هر وخ مدیر کل شدی بیا پز بده ! -_- ..
فعلاکه یک مرتبه از تو بالاترم
اگر عرضشو داری برو نویسنده شو
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 38
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
علی کجایی؟
برم عراق تمام اینا رو میدن بهمون!
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
خدا نویسندگی از شما نگیره که بدون اون هیچین!الان تو دلتو به چی نویسندگیت خووش کردی؟ننویسنده ترس داره؟هع!من دهن مدیراشو بستم!
 سپاس شده توسط ρяіηcεss~Αιοηε
(07-09-2014، 15:10)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 15:09)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضا می دونم چی میگی
من تجربشو داشتم Big Grin
می دونی آواتارم کیه ؟

نه!

اول اسمش c داره

(07-09-2014، 15:12)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی کجایی؟
برم عراق تمام اینا رو میدن بهمون!

آره توی یک شهری هستکه خرید اسلحه مثل خرید آبمیوه می مونه
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 38
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط hidden ninja
(07-09-2014، 15:13)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 15:10)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 15:09)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضا می دونم چی میگی
من تجربشو داشتم Big Grin
می دونی آواتارم کیه ؟

نه!

اول اسمش c داره

نمیشناسم...
کاپیتان بلک؟

علی
تو دوست دختر داری؟
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: dokhtare bala، hidden ninja، Thief، غزل جون، مـــــــهــنــاز

علی یه سوال فنی :

یه موضوع هس راجب یه شهری که تازه 100سالس و تازه کشف شده !!

با مخلفاتش

باید تو گردشگری باشه ؟ Undecided
(07-09-2014، 15:14)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 15:13)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضا می دونم چی میگی
من تجربشو داشتم Big Grin
می دونی آواتارم کیه ؟

نه!

اول اسمش c داره

نمیشناسم...
کاپیتان بلک؟

علی
تو دوست دختر داری؟

نه به خدا چرا همه فکر می کنن من دوست دختر دارم ؟
دو حرف اولش اینجوریه
cm ....
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 38

(Aiden Pearce)
هوفف،عقده ته دلتونه داره میزنه بالا!والا من با اینکه نویسنده بودمو دوستام زیاد بودنو مدیر بودنو قدیمی بوودم،اینقد به خودم نمینازیدم!
ولی همین الانش با یه تشاره بنی اگه بخوام!باید از اینجور ادما ترسید اما برای تو خنده بسه!
 سپاس شده توسط ρяіηcεss~Αιοηε
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 38
چقدر تاپیک زدیییییییییییییییییییییییییی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان