امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(²

هووووف پوکید
.
آگهی
(07-09-2014، 15:12)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 15:10)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 15:08)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 15:06)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون دبه خیار شورو فلن ت سر کشیدی -_- ! ..

میتوام هیچی نگمآ -_- !

اول یاد بگیر چجوری تایپ کنی بعد بیا واسه نویسنده شاخ شو و خز بازی در بیار

انقد نویسنده نویسنده نکن واسه من ، هر وخ مدیر کل شدی بیا پز بده ! -_- ..
فعلاکه یک مرتبه از تو بالاترم
اگر عرضشو داری برو نویسنده شو

هع

ت اگه نویسنده نبودی با چه رویی میومدی با من کل میزدی !

برو هر وخ رنگت بنفش شد بیا اینجا کل کل کن -_- !!!
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 39
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(07-09-2014، 15:16)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: dokhtare bala، hidden ninja، Thief، غزل جون، مـــــــهــنــاز

علی یه سوال فنی :

یه موضوع هس راجب یه شهری که تازه 100سالس و تازه کشف شده !!

با مخلفاتش

باید تو گردشگری باشه ؟ Undecided

فکر کنم مربوط به تاریخ باشه

(07-09-2014، 15:17)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 15:12)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 15:10)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 15:08)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 15:06)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون دبه خیار شورو فلن ت سر کشیدی -_- ! ..

میتوام هیچی نگمآ -_- !

اول یاد بگیر چجوری تایپ کنی بعد بیا واسه نویسنده شاخ شو و خز بازی در بیار

انقد نویسنده نویسنده نکن واسه من ، هر وخ مدیر کل شدی بیا پز بده ! -_- ..
فعلاکه یک مرتبه از تو بالاترم
اگر عرضشو داری برو نویسنده شو

هع

ت اگه نویسنده نبودی با چه رویی میومدی با من کل میزدی !

برو هر وخ رنگت بنفش شد بیا اینجا کل کل کن -_- !!!
اگر کاربر معمولی هم بودم بازهم هیچ فرقی نمی کرد
چون تو نهمرتبه ای داری و نه کاره ای توی انجمن هستی نه سودی داری و نه ضرر
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 39
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
(07-09-2014، 15:16)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 15:14)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 15:13)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 15:10)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 15:09)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضا می دونم چی میگی
من تجربشو داشتم Big Grin
می دونی آواتارم کیه ؟

نه!

اول اسمش c داره

نمیشناسم...
کاپیتان بلک؟

علی
تو دوست دختر داری؟

نه به خدا چرا همه فکر می کنن من دوست دختر دارم ؟
دو حرف اولش اینجوریه
cm ....

سانتی متر؟؟
کار خوبی میکنی
نداشته باش
بهترین ها در انتظارته!
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
(07-09-2014، 15:17)نیوشا12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 39
چقدر تاپیک زدیییییییییییییییییییییییییی

خواهر جان من تا صفحه 25 بردم
می خوای ببین اگر دروغ گفته باشم
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 39
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
بخواب باوو !

اگه نویسنده و مرتبه معیار بود ک تو اصن وجود نداشتی !!

خواهیم دید .. فعلا یه سری مشکلات هس ک باید به اجبار به بعضیا روی خوش نشون داد .. خواهیم دید اقای نویسنده ..
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 39
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(07-09-2014، 15:19)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 15:16)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 15:14)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 15:13)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 15:10)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه!

اول اسمش c داره

نمیشناسم...
کاپیتان بلک؟

علی
تو دوست دختر داری؟

نه به خدا چرا همه فکر می کنن من دوست دختر دارم ؟
دو حرف اولش اینجوریه
cm ....

سانتی متر؟؟
کار خوبی میکنی
نداشته باش
بهترین ها در انتظارته!

بعضی وقتا هوس می کنم ولی باز هم تن به اینکار نمی دم
نه cm punk
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 39

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط hidden ninja
(07-09-2014، 15:20)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 15:17)نیوشا12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 39
چقدر تاپیک زدیییییییییییییییییییییییییی

خواهر جان من تا صفحه 25 بردم
می خوای ببین اگر دروغ گفته باشم
داش من این دخترا کلا مدلشونه به خاطر یک مشت دختر اعصابتو بهم نریز داش!
.
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
عزیزم پس بدون تو همین مرتبه هم اگه بخوان بی مرتبه میکننت!اینقد به خودت نناز ،اگه بیوفتی از نویسندگی چی میشی!غرورت به نویسندگیته؟
یاد بگیر خودت ادم خاصی باشی نه مقامت چون راحت از دس میدیش!
(07-09-2014، 15:20)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بخواب باوو !

اگه نویسنده و مرتبه معیار بود ک تو اصن وجود نداشتی !!

خواهیم دید .. فعلا یه سری مشکلات هس ک باید به اجبار به بعضیا روی خوش نشون داد .. خواهیم دید اقای نویسنده ..

ببینم
مثلا می خوای چی کار کنی
جز این که منو گزارش بدی هیچ کاری ازت بر نمیاد
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 39

(Aiden Pearce)

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان