امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(²

هانیه مردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا جواب نمیدی جلبک؟؟؟؟؟Dodgy
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 51
 سپاس شده توسط hanie directioner
آگهی
not pid= نوشته است:اههه عه چه جالب جنیفر لوپز خوبه ولی من با کسی شوخه ندارم اگر بدونی فیس بوک چیه یک مراجعه به پیجش کنی میفهمی افرین
حوصلتو ندارم وگرنه خوب جوابتو میدادم |:

نمیدونستی ._. ؟!

سلنـا گومزم دختر عممه!

تُ هم برو پیج هـاشونو سرچ کن میفهمی چی میگم :> ..!

پروفسور |: !
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 51
بلک هت اسمت چی بود؟!
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 51
(07-09-2014، 16:21)BlAcK hAt نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اغاااااااااااا سلام کردیماااااااااا
سـلآمـ
(07-09-2014، 16:19)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 16:15)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 16:13)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

amir303، esiesi، not، ツ נڅــ ـ ـ ـےツ، 4 کاربر پنهان، 15 مهمان
15 مهمون@_@
سلام

سلاااااااااااااااااااااااااامHeartHeartHeartHeartHeart
توی اسمون دنبالت میگشتیم توی چت روم پیدات کردیمBig Grin

عیدت مبارک هم شهریBig Grin
نور افشانیه پارکو دیدی؟Big Grin

نوچ
مگه بیکارم؟؟؟؟
تو جلبک چرا منو از توی لیستت حذف کردی؟؟؟؟؟Dodgy

الان اضافه میکنمBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 51

چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 51
(07-09-2014، 16:25)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بلک هت اسمت چی بود؟!
السا 
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 51
حرفای ما هم خیار شوره اما خریدار نداره بای جواب نمیدن نامردا
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 51
ماهان سلام Wink
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 51
 سپاس شده توسط Interstellar
(07-09-2014، 16:25)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

not نوشته است:اههه عه چه جالب جنیفر لوپز خوبه ولی من با کسی شوخه ندارم اگر بدونی فیس بوک چیه یک مراجعه به پیجش کنی میفهمی افرین
حوصلتو ندارم وگرنه خوب جوابتو میدادم |:

نمیدونستی ._. ؟!

سلنـا گومزم دختر عممه!

تُ هم برو پیج هـاشونو سرچ کن میفهمی چی میگم :> ..!

پروفسور |: !
نه مسکه تو کلا نمیخوای بفهمی مشکلی نداره چی دارم میگم تو که فیس بوک نمیدونی چیه باو!
.
(07-09-2014، 16:22)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 16:21)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 16:17)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 16:16)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 16:09)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بپا نیوفتی یک بار دیگه با ابجی من این طوری صحبت کنی کاری میکنم دیگه جرعت نکنی نت بیای افتاد؟؟

تو هم یه بار دیگه با خواهر من بد حرفــ بزنی بدبختی -__-

حــالمو نگیر حـالتو میگیرم ...

حـالا برو پی بازید .

اگه به تاریخ عضویت باشه منم 2011 عضو شدم .

بس کنید .
چی بگم نخود که میگن همینه! والا!

گشاد حرف میزنی جیگر ، جر میخوری (:
اهههه تو دیگه چی میگی؟؟!

به پسر همه جونت بگو بیاد جمع کنه تورو .

جوجو با ما نپر ، پرپر میشی((:
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 51
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان