امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(²

(07-09-2014، 23:03)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 23:02)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 22:57)Mèg∆ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سام علک
خب اینجا همه مث خودمم روانیه یکین
این دختره عاشق زین
این پسره عشق گلزار
اون یکی نیرو های داعش
خودمم عین خودتون روانیم

پینک فلوید دوس داری ؟!

برادر علی...
زبونتو گاز بگیر
بیام ارشادت کنم با تسبیحم؟
پینک فلوید چیز بدی نیست !!!
آگهی
(07-09-2014، 23:03)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما 8 پیام خصوصی خوانده نشده دارید . نویسندهواخرین پیام پاستیل خرسی با موضوع من شما را به لیست دوستان خود اضافه نمودم||||:

1
(07-09-2014، 23:02)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 22:57)Mèg∆ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سام علک
این دختره عاشق زین
این پسره عشق گلزار
اون یکی نیرو های داعش
خودمم عین خودتون روانیم

پینک فلوید دوس داری ؟!

بیام دماعتو بشکونم با تسبیحم ؟ -_- |:
علی تیح خز شد-____-
خز ی چیزیو در نیارین شب خوابتون نمبره-__-
(07-09-2014، 23:05)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 23:03)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سام علک
این دختره عاشق زین
این پسره عشق گلزار
اون یکی نیرو های داعش
خودمم عین خودتون روانیم

پینک فلوید دوس داری ؟!

برادر علی...
زبونتو گاز بگیر
بیام ارشادت کنم با تسبیحم؟
پینک فلوید چیز بدی نیست !!!

دیگه بدتر...
انکارم میکنه...
(07-09-2014، 23:05)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

معاونم گم شد...

پبزور منو میخواد ببره جبه-____-
(07-09-2014، 22:59)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 22:57)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 22:55)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 22:54)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر
تو با من بیا....

بریم:|
نفهم:|

تو باید با من بیای
تو معاون منی....
بریم:||||||||||||||

سام علک
این دختره عاشق زین
این پسره عشق گلزار
اون یکی نیرو های داعش
خودمم عین خودتون روانیم

من روانیه دوم ام:||||||
منظورم یک فرد هستش نه عدد
(07-09-2014، 23:03)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما 8 پیام خصوصی خوانده نشده دارید . نویسنده اخرین پیام پاستیل خرسی با موضوع من شما را به لیست دوستان خود اضافه نمودم||||:

1

سام علک
این دختره عاشق زین
این پسره عشق گلزار
اون یکی نیرو های داعش
خودمم عین خودتون روانیم

پینک فلوید دوس داری ؟!

بیام دماغتو بشکونم با تسبیحم ؟ -_- |:

خز نکن تسبیحو من بیشتر استفاده میکنم -_-
+ اینکه پینک فلوید اونی که فک میکنید نیست!!!!
(07-09-2014، 23:07)Mèg∆ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 22:59)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 22:57)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 22:55)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 22:54)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر
تو با من بیا....

بریم:|
نفهم:|

تو باید با من بیای
تو معاون منی....
بریم:||||||||||||||

سام علک
این دختره عاشق زین
این پسره عشق گلزار
اون یکی نیرو های داعش
خودمم عین خودتون روانیم

من روانیه دوم ام:||||||
منظورم یک فرد هستش نه عدد

:|||||||||||||||||||||||||||||||||||
معاونم کو؟
امیر کجایی؟
نکنه داری اماده میشی برا عراق؟
داداش کوچیکم اومده میگه .

این اهنگی که میگه :

بارون بارید تو بارون اشکای چشامو ندید . ماله کیه ؟ داری؟

-_-

میگـم علیشمس و ملانی . اره تو کامپیوترم فک کنم داشته باشم .

میگه بریز تو گوشیم . ریختم براش .

الان داره گوش میده . یاد قدیما افتادم -_- بغضم گرف .
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr
امیر جان کلمه " خز " رو خز نکن لدفن *-_-*
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 99
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان