امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(²

اهم اهم
سلام!
.
آگهی
بابا من تو انجمنت عضو بشم؟!
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 109
(08-09-2014، 8:57)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 8:55)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امـــیر .

کد گرفتم واس انجمنه .

توی اون سایتی که کد رو کپی کردم میگه { این رو در قالب -قالب پیش فرض - ودر هدر وارد کنید. }

توی قالب رفتم . ولی هیچ قالب پیش فرض یا کلمه ی هدر رو ندیدم -_-

بگـو .

مای بی بی؟-____-
اره -___-

این شکـلکـو هم داری خـز میکنی امیـر -__-

فـاطی دختره امیر تو هم اینـو داری خز میکنی {:

-_- باس به فکر شکلک جدید باشم -_-
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_
(08-09-2014، 8:55)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام نفس جونAngel
کجایی؟نیستی؟!

سلام فاطی جونم(:
کامی جونم هنگه...):
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн
(08-09-2014، 8:59)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من انجمن ندارم
هرماه میرم تو انجمن ی نفر انجمنشو درست میکنم رو ب راه میارم یکم ک پا گرفت انجمن
مدیر کلش منو برکنر میکنهBig Grin
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~ ، ρѕуcнσραтн
ایمان انجمن چت باکس ماله شماس ؟!
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 109
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~
(08-09-2014، 9:00)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 8:57)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 8:55)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امـــیر .

کد گرفتم واس انجمنه .

توی اون سایتی که کد رو کپی کردم میگه { این رو در قالب -قالب پیش فرض - ودر هدر وارد کنید. }

توی قالب رفتم . ولی هیچ قالب پیش فرض یا کلمه ی هدر رو ندیدم -_-

بگـو .

مای بی بی؟-____-
اره -___-

این شکـلکـو هم داری خـز میکنی امیـر -__-

فـاطی دختره امیر تو هم اینـو داری خز میکنی {:

-_- باس به فکر شکلک جدید باشم -_-

ینی پنل هاست داریدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 109
اینم شکلک جدیددیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 109
(08-09-2014، 9:00)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 8:55)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام نفس جونAngel
کجایی؟نیستی؟!
سلام فاطی جونم(:
کامی جونم هنگه...):
اشکال نداره غصشو نخور درس میشهWink
××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××
(08-09-2014، 9:01)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 8:59)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من انجمن ندارم
خو خودت انجمن بزنbathtime
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 109
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~
(08-09-2014، 9:01)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من انجمن ندارم

به من تیکـه انداخت .

کارات باعث شد شوت شدی .

1- خودتو مدیر ارشد کردی {بدون اجازه }
2- محسنو مدیر کردی . اونم بدون اجازه .
3- گند زدی به فونت و رنگ مدیر کل و ...
4- پک درجات کاربری رو خز کردی با اون شلکا .
5- خیلی اسکی میرفتی .

Angel
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_
(08-09-2014، 9:04)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 9:00)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام نفس جونAngel
کجایی؟نیستی؟!
سلام فاطی جونم(:
کامی جونم هنگه...):
اشکال نداره غصشو نخور درس میشهWink
××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××

من انجمن ندارم
خو خودت انجمن بزنbathtime

ها؟
بش فکر نکرده بودم
ولش انجمن درد سر دارع حوصله ندارمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 109
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн ، ~ُُBön َBáŠŦ~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان