امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(²

(08-09-2014، 9:02)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 9:00)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 8:57)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 8:55)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امـــیر .

کد گرفتم واس انجمنه .

توی اون سایتی که کد رو کپی کردم میگه { این رو در قالب -قالب پیش فرض - ودر هدر وارد کنید. }

توی قالب رفتم . ولی هیچ قالب پیش فرض یا کلمه ی هدر رو ندیدم -_-

بگـو .

مای بی بی؟-____-
اره -___-

این شکـلکـو هم داری خـز میکنی امیـر -__-

فـاطی دختره امیر تو هم اینـو داری خز میکنی {:

-_- باس به فکر شکلک جدید باشم -_-

ینی پنل هاست داریدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 110
اینم شکلک جدیددیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 110

ها چیه ؟ ؟ ؟

رمز پنل کل رو نمیخـوای بدم بهت  ؟ Big GrinAngel
آگهی
(08-09-2014، 9:04)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 9:01)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 8:59)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا من تو انجمنت عضو بشم؟!

من انجمن ندارم
هرماه میرم تو انجمن ی نفر انجمنشو درست میکنم رو ب راه میارم یکم ک پا گرفت انجمن
مدیر کلش منو برکنر میکنهBig Grin

به من تیکـه انداخت .

کارات باعث شد شوت شدی .

1- خودتو مدیر ارشد کردی {بدون اجازه }
2- محسنو مدیر کردی . اونم بدون اجازه .
3- گند زدی به فونت و رنگ مدیر کل و ...
4- پک درجات کاربری رو خز کردی با اون شلکا .
5- خیلی اسکی میرفتی .

Angel

من قرار بود ارشد باشم دیه-____-
محسن رو حق داری
تو خودت بهتر بلدی بزار خز پرست-_____-
پک گروهای کاربری ن درجات کاربری
اسکی رو خز نکن
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~
(08-09-2014، 9:05)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 9:04)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 9:01)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 8:59)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من انجمن ندارم
خو خودت انجمن بزنbathtime

ها؟
بش فکر نکرده بودم
ولش انجمن درد سر دارع حوصله ندارمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 110
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 110
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 110
(08-09-2014، 9:05)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 9:02)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 9:00)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 8:57)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 8:55)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امـــیر .

کد گرفتم واس انجمنه .

توی اون سایتی که کد رو کپی کردم میگه { این رو در قالب -قالب پیش فرض - ودر هدر وارد کنید. }

توی قالب رفتم . ولی هیچ قالب پیش فرض یا کلمه ی هدر رو ندیدم -_-

بگـو .

مای بی بی؟-____-
اره -___-

این شکـلکـو هم داری خـز میکنی امیـر -__-

فـاطی دختره امیر تو هم اینـو داری خز میکنی {:

-_- باس به فکر شکلک جدید باشم -_-

ینی پنل هاست داریدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 110
اینم شکلک جدیددیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 110

ها چیه ؟ ؟ ؟

رمز پنل کل رو نمیخـوای بدم بهت  ؟ Big GrinAngel
ادرس بده پنل بده بیام برات درس کنم:|
عاقا یکی بگه چرا این هنگه؟):
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн
امیر داری این شکلکم خز میکنی >.< !

امیر خــز |: !
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 110
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~
(08-09-2014، 9:08)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر داری این شکلکم خز میکنی >.< !

امیر خــز |: !

تو برو ب فکر خودت باش :|||||||||||
(08-09-2014، 9:07)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوووف |:

ماله منم این جوری بود یه مدت ._. !
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 110
 سپاس شده توسط *Nafas*
(08-09-2014، 9:06)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 9:04)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من انجمن ندارم

به من تیکـه انداخت .

کارات باعث شد شوت شدی .

1- خودتو مدیر ارشد کردی {بدون اجازه }
2- محسنو مدیر کردی . اونم بدون اجازه .
3- گند زدی به فونت و رنگ مدیر کل و ...
4- پک درجات کاربری رو خز کردی با اون شلکا .
5- خیلی اسکی میرفتی .

Angel

من قرار بود ارشد باشم دیه-____-
محسن رو حق داری
تو خودت بهتر بلدی بزار خز پرست-_____-
پک گروهای کاربری ن درجات کاربری
اسکی رو خز نکن
گزاشتم . خیلی هم شیک . Angel
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 110

خزه اون پک درجات کاربریه .

گروه کاربری نه ....  درجات - کار - بر - ی

گرفتی ؟

امیر از اون چیزی که تو گزاشتی 1000 برار شیک تره . - لوگو نصب کردم . قالب گزاشتم . مث فلشه . یکم شیک تر. bathtime
(08-09-2014، 9:07)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لب تاپ منم یه مدت اینطوری بودچت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 110
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 110
 سپاس شده توسط *Nafas*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان