امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(²

(08-09-2014، 10:02)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
header

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
header_welcomeblock_guest

header_welcomeblock_member

header_welcomeblock_member_admin

header_welcomeblock_member_moderator

کدوم ؟؟؟؟؟

خود Header !
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~
آگهی
(08-09-2014، 10:06)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 10:02)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جــدی ؟؟؟؟؟

نگفته بودی !!!!!

تو تئاتر کار میکنی ؟؟؟؟؟؟ پول میدن بهت ؟؟
آره ._. !

الان تقریبا دو سـاله !

نگفتم چون نمیخواستم بعضیا فک کنن از خودم قــُمپــُز در میکنم یا..  |: !

واسه اجرا هــامون آره بهمون پول میدن ._. !

اجراهایی که واسه مردمه -_- ..!

نقشمو دوس دارم ^ـ^ !

دیالوگی که خیلی توش نمایانه  اینه ~~>  چی بپوشم |: !

من نقش دختر پــادشاه رو دارم ._. !

چباحال !!

دخترپادشاه میگه من چی بپوشم ؟؟ O_o ??????
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_
ساعت 4 بعد از ظهر تمرین داریم |: !

ایمـان نویدم اون جاس ._. !

آهنگ سازمونه -_- ..!
[ !! .. αηd ]
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 117
(08-09-2014، 10:07)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:rum: ایمـان3 -_-

بین کد قبلی و کد جدید یه  ♥ گزاشتم بعدا گم نکنم کد رو .

فقط ♥ بالای انجمن اومد . کادر جستچو نیومد . Big Grin

ایمان لینک اون انجمن چیز شدتْ بده :| !
ایمان لینک بده-___-

گوش کنید
http://upir.ir/9306/Reza-pishro-FT-Erfan-Sarzamine-yakh.mp3

(08-09-2014، 10:08)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 10:06)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جــدی ؟؟؟؟؟

نگفته بودی !!!!!

تو تئاتر کار میکنی ؟؟؟؟؟؟ پول میدن بهت ؟؟
آره ._. !

الان تقریبا دو سـاله !

نگفتم چون نمیخواستم بعضیا فک کنن از خودم قــُمپــُز در میکنم یا..  |: !

واسه اجرا هــامون آره بهمون پول میدن ._. !

اجراهایی که واسه مردمه -_- ..!

نقشمو دوس دارم ^ـ^ !

دیالوگی که خیلی توش نمایانه  اینه ~~>  چی بپوشم |: !

من نقش دختر پــادشاه رو دارم ._. !

چباحال !!

دخترپادشاه میگه من چی بپوشم ؟؟ O_o ??????
آره ._.

هر جایی میخواد بره میگه من الـان چی بپوشم |: ! میخواد صمته دخترا رو نشون بده که همشون یه جورن |: !

مامانم میگه نقشت خیلی بهت میاد -_- ..!

اصلا مامانم آبرومو برده |: !

میاد میشینه نمایشو نگا میکنه هزار بار قربون صدقم میره -_- ..!

هی بهش میگم مامانه من زشته آخه!

گوش نمیده |: !
[ !! .. αηd ]
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 117
(08-09-2014، 10:05)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان اپلود کردم از همونجا ولی رو هرچی کلیک میکنم تو پروفم پخش نمیشه
کدوم لینکو بزار لینک مستقیل یا لینک انجمن؟

ویرایش کردم ! الان حله ؟
(08-09-2014، 10:08)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آهنگ سازمونه -_- ..!

خیـلی خری =____=

من جای تو بودم نمیرفتم -__-

پسره ی اشغـال . بزنی صورتشو اسفـالت کنی -_-

(08-09-2014، 10:08)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 10:07)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو که توش عضوی . ؟! . پرنسس ؟!

(08-09-2014، 10:09)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان لینک بده-___-

تبلیغ تو روز روشن جـلو مدیر ؟ vahidrk
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_
(08-09-2014، 10:11)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیـلی خری =____=

مجبورم ._. !

یه ایل مردم میان واسه تماشا |: !
[ !! .. αηd ]
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 117
(08-09-2014، 10:10)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 10:05)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان اپلود کردم از همونجا ولی رو هرچی کلیک میکنم تو پروفم پخش نمیشه
کدوم لینکو بزار لینک مستقیل یا لینک انجمن؟

ویرایش کردم ! الان حله ؟
ن نمیاد هنوزم ی بار دیه میشه بزاری؟Undecided
(08-09-2014، 10:11)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 10:08)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آهنگ سازمونه -_- ..!

خیـلی خری =____=

(08-09-2014، 10:08)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو که توش عضوی . ؟! . پرنسس ؟!

(08-09-2014، 10:09)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان لینک بده-___-

تبلیغ تو روز روشن جـلو مدیر ؟ vahidrk
تو خصوصی بدهBig GrinBig GrinBig Grin

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان