امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(²

(08-09-2014، 11:25)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام..

سلام آقای ..... ؟؟؟ اسمتون چیه؟؟
 سپاس شده توسط sjmmc
آگهی
مرضی ._. !

کجا بودین شما ها آخه |: !
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 125
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(08-09-2014، 11:24)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 11:23)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 11:21)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 11:21)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 11:19)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی تو کلشه ؟

من|:

من برم اکانتمو باطل کنم Big Grin
چن تا کاپ داری ؟
2000 تا دیشب
الان 1500
ایول دادا
من 1000 تا دارم
اتحاد داری یا ساختی؟

اتحاد؟0__0
کلن منظورته؟
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
پووووف پوکید
.
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI
های فاطمه تموم شده بود؟

چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 125
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Navisa. ، MOHSENEBRAHIMI ، CTG
(08-09-2014، 11:25)*ʙᴇsᴛ ғʀɪᴇɴᴅs ғᴏʀ ᴇᴠᴇʀ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 11:25)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام..

سلام آقای ..... ؟؟؟ اسمتون چیه؟؟
صادق! :|
Take The Gun
&
Count To Three
سلام سینا (: !
[ !! .. αηd ]
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 125
 سپاس شده توسط CTG
سلام.
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، _PαяαиÐ_ ، CTG ، Mïņ̃†êR ، sjmmc
(08-09-2014، 11:25)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضی ._. !

کجا بودین شما ها آخه |: !

من بهشت زهرا بودم -_-*

:|

ب خاطر فاطی اومدم الانو ( :

وگرنه نیستم زیاد (((=
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
نقل قول: یا مادر سلطان سلیمان والده سلطان0___0

زاخار تو فقد بلدی پشتم شر بگی ؟

سپاس خط خطی میخوای آره ؟ : ) ..

ی سپاس خط خطی بت نشون بدم ! ..

دیروز ب خاطر دخالت بیجای تو بن شدم !

کارت بدون جواب نمیمونه هانی =)

فعلا !
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان