امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(²

من دیشب ساعت 1 اون تست کوری رو دیدم .

چشمام مانیتورو نمیدید . چه برسه اون رنگارو -_- با این حال 14شدم . نوشتم 17 چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 132
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_ ، Navisa. ، CTG
آگهی
(08-09-2014، 11:40)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 11:37)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 11:34)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 11:33)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی ..هووووووووووووو.

آره می دونم
اسم کلنت؟

(08-09-2014، 11:37)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 11:36)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 11:34)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محسن برام هیلر بفرست :|

من هیلر میخوام -_-

لعنتیا خیلی خسیسن >_<

هیلر چیه بابا ما ما پکا گالم ویچ رد پد میکنیم..

بیا کلن ما..

نه توی کلن داداشمم ( :

آرچرت لول چنده ؟ ._.

من آرچر خیلی دوس دارم :|
همه نیرو هام لول 5

لولت چنده؟

لولم پایینه ( :

25 :|

نمیتونی بیای کلن ما..

Big Grin

اسم کلنت چیه الان؟
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Aiden Pearce
محسن من گوگلم کار نمی کردم نتونستم نو کلش سای این کنم واس همین تا لول 25 رفتم و دروباره همه چی از اول شروع شد
واس همین خیلی عقبم
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 132
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI
سلام مهناز ._. !

سلام علی ._.!

سلام سحر ._.!

سلام مرضی ._.!

سلام سینا ._. !

سلام اون یکی علی ._. !

سلام ایمـان .ــ.!

(: !

اصلا هم سپاس نمیخوام |: !
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 132
 سپاس شده توسط Navisa. ، ~ُُBön َBáŠŦ~ ، CTG ، Aiden Pearce
(08-09-2014، 11:40)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 11:39)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 11:34)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سینا من نمرم 11 اومد توی تست
cryingcryingSadSad
کور بدبخت :|

با عینک نمره 25 رو گرفتم ولی بدون عینک بیشتر از 11 نتونستم بگیرم

:|

بدون عینک 27 :|
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
من 2 روزه میرسم لول 25 |:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Aiden Pearce
(08-09-2014، 11:41)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دیشب ساعت 1 اون تست کوری رو دیدم .

چشمام مانیتورو نمیدید . چه برسه اون رنگارو -_- با این حال 14شدم . نوشتم 17 چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 132
ایمان من کور مطلقم
چون هیچی نمیبینم -__-*
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~ ، Brooklyn Baby
(08-09-2014، 11:39)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 11:37)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..

چـوب ت اون شـرفتـــ . مرتیکه بُــز  . 20 تا صپاص گرف . چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 132

تا کور شود هر آن که نتواند بیند چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 132
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Aiden Pearce ، ~ُُBön َBáŠŦ~
اسم کلنه ما عجق وجقه نمیتونم بنسویم Big Grin
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 132
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
(08-09-2014، 11:43)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من 2 روزه میرسم لول 25 |:

منم تازه شروع کردم :|

پُز نده آقای لول 80 -_-

وِوِوِوِ -_-

:|

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان