امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(²

(08-09-2014، 13:59)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسر خل و چل ؟.____.

از جلوی چشمم خفه شو -_-

حق نداری به برادر شوهرای من توهین کنی پسره -____________-*

اینجا همه فامیل وان دی هستن ! ._.

(08-09-2014، 13:59)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خنگول وان دی همیشه رتبه ی یک بیلبرد بوده!

|:
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ◄Iяαи► ، ▪неизвестный▪
آگهی
(08-09-2014، 14:01)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا هر چی که خوبه زود تموم میشه .. ؟! ._.

چون ازش زیآد استفآده میکنیم ._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 150
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Jack Daniel'ѕ ، ღSηow Princessღ
(08-09-2014، 14:01)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گمشو تو دیگه نمیخواد شادمهر گوش کنی-_-

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Jack Daniel'ѕ ، ღSηow Princessღ
من برم bathtime
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 150
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=170687

برید}_{
(08-09-2014، 14:03)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع سآکت بذآ گوش کنه >_<
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 150
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Mᴏsᴇs ، ღSηow Princessღ
(08-09-2014، 14:00)* ÂĦØØRÂ * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 13:56)MeTaL GiRl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 13:52)* ÂĦØØRÂ * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 13:48)MeTaL GiRl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 13:47)* ÂĦØØRÂ * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره.

حالم بدههههههههcrying
خوب بودمآ
Powerless ال پیو گوش کردم . اصن پاورلس شدم !!
 Dodgy
ای خدا چی بگم به تو عاخه
میشه یه چن تا پست بدی بتونی جواب پی ام بدیDodgy
شاید ادم حرف درگوشی داشته باشه خو
خخخخ
گوشیتم که روشن نمیکنیDodgy
همینم که اومدم باید خدارو شکر کنی ._. 
حوصله پست دادنم ندارم.. 
منگل اگه یه زنگ بزنی متوجه میشی روشنه
من به پسر غریبه زنگ نمیزنم 25r30 25r30
بچه پررو
(08-09-2014، 14:02)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 13:59)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسر خل و چل ؟.____.

از جلوی چشمم خفه شو -_-

حق نداری به برادر شوهرای من توهین کنی پسره -____________-*

اینجا همه فامیل وان دی هستن ! ._.

دوستآی من تو خوآب وآندی میبینن بعدشم غش میکنن |||:
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 150
(08-09-2014، 14:02)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون ازش زیآد استفآده میکنیم ._.

اینم تو کاره ( Big Grin )
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ◄Iяαи►
(08-09-2014، 14:03)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فازت سنگین نشده هنو .. بذا یه ذره بگـذره ..الان داغی نمیفهمـی.. به شادمهر گوش کردنم میرسی.. ! :v
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ◄Iяαи► ، Jack Daniel'ѕ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان