امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(²

(08-09-2014، 14:33)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عکس تازه منتشر شده از جاستین بیبر ==> چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 159

نـههههه >_<
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Navisa.
آگهی
(08-09-2014، 14:33)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 14:30)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 14:28)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوام گریه کنم ... ولی نمیدونم از خوشحالیه یا ناراحتی ! :'< 3>
چی شده انقدر خوش حالی؟

چیزی نیست .__.

بعد از مدتها بلاخره من خندیدم +--*^_^*--+

تا الان خنده هام همش الکی بود .__.

از الان میخوام واقعی بخنـدم >---*^_^*---<

خسته شدم از لبخند های اجباری :>
بهت افتخار میکنم عزیزدل سحری (:
 سپاس شده توسط Dead Silence
(08-09-2014، 14:32)MeTaL GiRl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 14:28)* ÂĦØØRÂ * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 14:25)MeTaL GiRl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 14:20)* ÂĦØØRÂ * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 14:18)MeTaL GiRl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیخیال
اس دادم بت>_<
راستی
یه چیزی بگم نمیزنیم؟
تو بگو من بعد فکرامو کنم ببینم چه کار باید کرد

اهورا من تو رو میکشمت
چرا هر کاری میکنم بهتر شه همه چی بدتر میشع
؟؟؟؟؟
.
بیخیال
.
خواسم بگم برنامه امروز رو بذاریم چهارشنبه
فردا فاینال دارم امروز خونه بمونم بهتره
پامو بذارم بیرون دیگه میرم تو حس
فاز درس خوندن کلا میپره
باشع؟
رفتی تو فاز موزیک.. 
باشه ولی قول بده برا 4شنبه
موزیک؟ چه ربطی دارع؟
حالا بت خبر میدم
یا چارشنبه یا پنج
شاید چارشنبه دکتر باشم

البته اگه بذاری برا6 ب بعد میتونم بیام
دکتر؟؟؟؟ 
چی شدهExclamationExclamationExclamation
(08-09-2014، 14:33)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 159چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 159چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 159چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 159چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 159
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 159
 سپاس شده توسط Navisa. ، ~ CrAzY HuMaN ~
(08-09-2014، 14:35)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 14:33)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 14:30)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 14:28)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی شده انقدر خوش حالی؟

چیزی نیست .__.

هعی سحــــــر ._______.

:'< ...
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Navisa.
(08-09-2014، 14:34)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نـههههه >_<
اینجا خیلی نمکیه :cool:

اینم یکی دیگه چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 159
 سپاس شده توسط Dead Silence ، ◄Iяαи► ، esiesi ، ~ CrAzY HuMaN ~
دختره تو فیسش نوشته
میدونید فرق من با برف چیه!؟
.
.
.
هیچ فرقی نداریم فقط برف  از اسمون میاد روزمین میشینه من 
رودل شما میشینم!!
.
-_-من اگر اعتمادبه نفس اینوداشتم با چنگال به امریکاحمله میکردم!!^__^
 سپاس شده توسط Navisa. ، ~ CrAzY HuMaN ~
(08-09-2014، 14:36)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 14:34)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نـههههه >_<
اینجا خیلی نمکیه :cool:

اینم یکی دیگه چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 159

عکسه تیلوره اصن -_- :>>>

چقد خوشگله :> ♥
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط esiesi
خدآفس |:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 159
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Navisa.
(08-09-2014، 14:36)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 14:35)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی شده انقدر خوش حالی؟

چیزی نیست .__.

هعی سحــــــر ._______.

:'< ...
چرا دوباره گریه میکنی؟ :/
 سپاس شده توسط Dead Silence

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان