امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(²

(08-09-2014، 21:44)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 21:41)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 21:39)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 21:37)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 21:33)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

را باید اینکارو بکنم؟
عکسمو گذاشتم با یه فرشته اشنا شین|:
از خدات باشه ،پسره ی یه لاقوا

._. ..

گفتم شاید دوست پسر میخوای ..

حالا ک عکست رو گذاشتی دیگه مطمئن شدم ابوبکر بغدادی هم اونطرفا پیداش نمیشه:S

اينقد رو ابوبكر حساسي؟-_-
.-.؟

ديديد گفتم -_-

رضا **
رقاص خائن -_-

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Jack Daniel'ѕ
آگهی
(08-09-2014، 21:45)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 21:40)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونجا عکسم خوب نشد مجبور شدم یه خط سفید روش بکشم._.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.akskhor.ir/do.php?imgf=PhotoGrid-1410201314046.jpg

به به شما یدته منم که عکس گذاشتم چی گفتی؟

دماغت تو آفسایده که :Laie_23:روش خط کشیده معلوم نباشه

(:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 217
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Mïņ̃†êR
(08-09-2014، 21:45)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برای تو استفاده پزشکی داره ..

اینایی ک یکم یبوست دارن ی نگا ب عکس تو بنداز شر شر می_ینن Smile
باش ._. !

اصلا خیلی ممنون از انتقادای بی نظیرتون !  |:

من غلط بکنم یه بار دیگه عکس بزارم -_- ..!

آغای پیتبول ایرانی ._. !
[ !! .. αηd ]
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 217
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Jack Daniel'ѕ ، Mᴏsᴇs
(08-09-2014، 21:43)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی رو ^ـ^ !

علی عکست به درد این میخوره تو موزه های باستانی نگه داری شه |: !

آدم تو موزه باستانی باشه ولی تو راز بقا نباشه ._.

(08-09-2014، 21:43)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود علی .-.

هآی رضا ._.
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_ ، Mᴏsᴇs
علی الان که دارم توجه میکنم خیلی زشتی:ag54::hje:
Channel
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، _PαяαиÐ_ ، Jack Daniel'ѕ
(08-09-2014، 21:46)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 21:44)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 21:41)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 21:39)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 21:37)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._. ..

گفتم شاید دوست پسر میخوای ..

حالا ک عکست رو گذاشتی دیگه مطمئن شدم ابوبکر بغدادی هم اونطرفا پیداش نمیشه:S

اينقد رو ابوبكر حساسي؟-_-
.-.؟

ديديد گفتم -_-

رضا **
رقاص خائن -_-

خودتي -_-
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
من یوز پلنگ ایرانی ام علی ._. !
[ !! .. αηd ]
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 217
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، ◄Iяαи► ، Mïņ̃†êR ، Jack Daniel'ѕ
هووووف پوووف
.
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(08-09-2014، 21:48)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من یوز پلنگ ایرانی ام علی ._. !

علی م خرسینه ی ایرآنیه ._.
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 217
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_ ، Mïņ̃†êR ، Jack Daniel'ѕ
(08-09-2014، 21:45)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 21:40)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونجا عکسم خوب نشد مجبور شدم یه خط سفید روش بکشم._.

به به شما یدته منم که عکس گذاشتم چی گفتی؟

دماغت تو آفسایده که :Laie_23:روش خط کشیده معلوم نباشه

نقل نزن الاغ >_<
بزار یکی دیگه بزارم ببینی آفساید چیست !
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Mïņ̃†êR ، Mᴏsᴇs

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان