امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(²

ای خدااا اخه چرا؟؟
.
آگهی
تیر >رضا؟حدس میزدم |:

تیر >رضا؟حدس میزدم |:
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Mᴏsᴇs
علی چاخان خاله یعکس دیگه بزار شاید باور کردم اصلا به اخلاقت نمیاد این باشی ماکان این شکلیه حالا دیگه قضاوت باخودتون

بدووووووووووووووو
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Mᴏsᴇs
فاطمه ._. !

تو نکن من میکنم بیا بکن ._. !

این چ طرز حرف زدنه آخه |: !

منحرف زیاد داریم جانم ._. !

-_-
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 222
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
تیر >رضا؟حدس میزدم |:
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
چیرو حدس میزدی آخه کیانا |: ؟!

همه رو با یه چوب نزن جانم -_- !
[ !! .. αηd ]
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 222
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Mᴏsᴇs
(08-09-2014، 22:03)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی چاخان خاله یعکس دیگه بزار شاید باور کردم اصلا به اخلاقت نمیاد این باشی ماکان این شکلیه حالا دیگه قضاوت باخودتون

بدووووووووووووووو

آقا اینستاگرام من ali.0111
اونجا هم هست
صبر کن یه دونه دیگه مث همین بزارم -_-
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Mᴏsᴇs
(08-09-2014، 22:01)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 21:59)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 21:57)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 21:56)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 21:53)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لهش كن -_-

لهش کن.________.
نکن ( . .)

تف .____.
اسکی (..")

اسکی عمته اینا همه از من اسکی میرن نشنیدی میگن عوض شدم؟kaffe2
Channel
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، βΑllεяiηΑ♡
قلی جذب شد؟هوفف\:
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(08-09-2014، 22:03)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تیر >رضا؟حدس میزدم |:

س بار گفتی:|

خودتو نکش:|

ی تیری خاص Angel

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ~KiAηA~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان