امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(²

(08-09-2014، 22:03)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطمه ._. !

تو نکن من میکنم بیا بکن ._. !

این چ طرز حرف زدنه آخه |: !

منحرف زیاد داریم جانم ._. !

-_-
هوم؟-_-

نخير

چشه؟

تو روح هرچي منحرفه -_-
آگهی
اخلاقش مثه بابامه اخه،همه ی تیری ها اینطورین!
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(08-09-2014، 22:05)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 22:01)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 21:59)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 21:57)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 21:56)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لهش کن.________.
نکن ( . .)

تف .____.
اسکی (..")

اسکی عمته اینا همه از من اسکی میرن نشنیدی میگن عوض شدم؟kaffe2
بالاخره اسکی رفتی ._. ..

بالاخره کی میکنه -_-؟

(08-09-2014، 22:06)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باباتم (..")

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، ~KiAηA~
(08-09-2014، 22:06)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 22:05)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 22:01)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 21:59)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 21:57)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نکن ( . .)

تف .____.
اسکی (..")

بالاخره اسکی رفتی ._. ..

بالاخره کی میکنه -_-؟

من -_-

وايسا تكون نخور -_-

اين مگس كش كو >_<¿
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
اتفاقا تیری ها همیشه خاص بودن و هستن کیانا |: !

تیری = خـاص ._. !

-_-
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 223
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(08-09-2014، 22:05)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 22:03)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تیر >رضا؟حدس میزدم |:

س بار گفتی:|

خودتو نکش:|

ی تیری خاص Angel

الاغ جان نت کند بود سه بار زدم\:

مثه بابامی،توهین به بابام نباشه،اخلاقن خیلی گندین\:یه دنده
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(08-09-2014، 22:06)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نکن ( . .)

تف .____.
اسکی (..")

بالاخره اسکی رفتی ._. ..

بالاخره کی میکنه -_-؟

(08-09-2014، 22:06)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باباتم (..")

چقدر عجله داری .-. ..

من و شیوا و فاطی هممون میریزیم روت .. .-.
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Mᴏsᴇs
دو حالت داره ..

یا این پرند اضافیه یا من خیلی خاصم Angel

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_
آغا اصا آذری آ بیستن ._. !

عالین |: !

میشه بسه ؟!

|: !

خز کردین تیری هارو -_- !
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² 223
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ~KiAηA~
(08-09-2014، 22:05)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قلی جذب شد؟هوفف\:

چه زود باور میکنه !
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان