امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 203 ❝

(09-09-2014، 19:26)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-09-2014، 19:25)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا آواتار من چ موردی داره ک حذفش میکنی ؟

خلاف شئونات اسلامی؟

چشه ؟

سلام ..!
شیطان پرستی:|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
نکنه من الگو ام اینا رو بزارم ملت شیطان پرست میشن:|؟

زرشک:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
آگهی
سلامExclamation
(09-09-2014، 19:27)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-09-2014، 19:26)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-09-2014، 19:24)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهی مهی عکس حامدو بن نشون ندادم>.<
عاشقمه>.<
سینا رو قورت میده،خوشگله ،خوشتیپه نخبه تهرانه،پولدار>.<

حــآمد کـــیه .. ؟؟

.-.

دوزبزرم-.-

بفرسدیــآآآ .. ._.
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(09-09-2014، 19:26)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیان ..

یه دختره هست خیلی اسکیه :|

بش پ خ دادم گفتم ول کن ما شو .. بکش بیرون :|

انقد ب پروفایلم سر نزن !

برگشت 4 تا دونه فوش از مغز نداشتش بارم کرد !

منم فوش کشش کردم

بردبخ از ترسش انداخ لیست سیاه :|

با این حال بازم میاد پروفایلم !

آدم با چه زبونی بگه برو گمشو ؟؟؟

شیطونه میگه اسمشو تو پروفم بنویسم خیت شه -_- :>

ولش کن چیز چیزه...اوفف بدم میاد از این ادما
 سپاس شده توسط Dead Silence
(09-09-2014، 19:25)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا کجا رفتی ؟ 2mo5

اینجام گلم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
(09-09-2014، 19:25)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خلاف شئونات اسلامی؟

چشه ؟

سلام ..!

مثلا ترسناکع :|

آواتارای منم تو همین مایه ها بود حذف میکرد -___-
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(09-09-2014، 19:28)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-09-2014، 19:26)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خلاف شئونات اسلامی؟

چشه ؟

سلام ..!
شیطان پرستی:|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
نکنه من الگو ام اینا رو بزارم ملت شیطان پرست میشن:|؟

زرشک:|

چــرآ فک می کنی همیشــه رو یه ملت میتونی تاثیــر بزآری .. ؟
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
کیانا ب خودت فشار نیار دخترم :|
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(09-09-2014، 19:27)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-09-2014، 19:25)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-09-2014، 19:24)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط 13 روز دیگه :|

ببند:|

نه :|

خیلی ترسناکه -_-

گیلکا ی ضر المثل برا 31 یک شهریور د ارن میگن:
مث این میمونه ک کپور رو زنده زنده بندازی تو نمک:|
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(09-09-2014، 19:19)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میمون؟عکس جدیدمو گذاشتم ،همه فک کردن عکس دافارو از سایتا دزديدم-.-

داهاتی بود ،اونم ته داهات با اون تیپ خزش

استیل؟هع،داغون بود که،ژستشم که بدتر،تا حالا ژست خوب ندیدی فک کنم

شال بنفششم که چیز خاصی نبود امسال این رنگ مد نی،بنفش یاسی مده

میتونم بهت بگم بمیر .
Angel
(09-09-2014، 19:19)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-09-2014، 19:17)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-09-2014، 19:14)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلــآم بسیــآر زیـآد ^0^

درود زیـاد برشرفت عشقی .

اگه من گذآشدم تو بـآ افســآنه حرف بزنی .. -__________________________-

سلـآم ^_^

:|

-___________-

س .
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، t★r G!RL$

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان