امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 203 ❝

(09-09-2014، 20:24)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-09-2014، 20:20)PISHY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-09-2014، 20:19)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-09-2014، 20:13)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سحر مث بز تمرگیدی اونجاها :|||||||||||| !
غزل بيشور من سه ساعت به صورت مهمان اينجا وايستادم @__@

ریلکس باشین

ارامشو حفظ کنینی

من شما را به لیست دوستان خود اضافه کرده ام PISHY

این یعنی چی؟pou

اوا
چرا میزنی
فراررر
خ اشتباهی حذف شدی..الان دوباره نصب شدی..خخ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
PISHY
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 203 ❝ 131

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
*.*
 سپاس شده توسط Navisa. ، Jack Daniel'ѕ
آگهی
(09-09-2014، 20:24)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان بشین بزقاله،میمون خودتی>.<

2 دقه دیگه کیس و مانیتورم تو حیاط پخش میشه . باید برم با جارو خاک انداز جمش کنم .

.
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، ~KiAηA~ ، #marya#
(09-09-2014، 20:24)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-09-2014، 20:24)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-09-2014، 20:22)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینایی ک جرئت حرف زدن ندارن ..

میان هر چی ب دهنشون میاد میگن ..

بعد خدافظی میکنن ک کسی بشون چیزی نگه ...

چیزی میگید وایستید جوابش هم بگیرید

آره من حرفمو زدم ..

جوابمم گرفتم !

یارو اخطار گرفت ..

بعدشم ی خدافسی :|

جاهایی ک باید ب خودت بگیری نمیگیری..

اینجا خودتو _ن میکنی .-. ..

بابا بزرگ مث تو نیستم وایسم نظاره کنم ..

بعدش ی حرفی بزنم ک همه فک کنن خوبم ..

تو خوب و ..

همه بددد :|

خدافس ..
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، ღSηow Princessღ ، ~ُُBön َBáŠŦ~ ، ss.mu
(09-09-2014، 20:22)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-09-2014، 20:20)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب خاطر اینو امثال اینAngel

نفله آدرسو بده نویسنده شم -__-

بیا خ برات توضیح بدم
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
نامرداDodgy
چرا نمیرید؟!↓
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=171702&pid=2437051#pid2437051
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Navisa.
(09-09-2014، 20:24)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-09-2014، 20:19)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-09-2014، 20:13)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سحر مث بز تمرگیدی اونجاها :|||||||||||| !
غزل بيشور من سه ساعت به صورت مهمان اينجا وايستادم @__@

میخواستی مث اینا در ثانیه 600 کلمه حرف بزنی بفهمم اونجایی @___@
مهمونا نمیتونن پیام بفرستن :cool:
ن سحر
نگفتی اصلا
PISHY

*.*
 سپاس شده توسط Navisa.
(09-09-2014، 20:18)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راسی پریا جان ! همینایی که زیر پستتو سپاس کردن !

یا با من لجن میخوان منو خراب کنن !

یا به تو احتیاج دارن و دارن پاچه خواریتو میکنن ! واسه مدیر شدن و نوینسده شدن ((:

جو نگیرتت هانی ♥ 3>

وقت ندارم واسه ادمایه بی خاصیت !

خدافظ (:
اینجـآ تو آدم نیستی که بخوان خرابت کنن.. خیلی مجازیو جدی گرفتی مثه اینکه..!هیچی نیسی.. منم نیستم..! البته تو این دنیـآ..!Angel
یه کاربر.. که چیزایی رو از خودش نشون میده که نیست..!!Angel

یه چیز میگم شایـد باورت نشه.. مـآ هم وخ نداریم وآسه آدمـآی بی خاصیت..!((:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Jack Daniel'ѕ ، Mᴏsᴇs
(09-09-2014، 20:25)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-09-2014، 20:23)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخ چقد خوردم!دارم میترکم!

خب کم بخور !

گشنم بود خو ناهار نخورده بودم>.<
اینترنت یهو پریدمن هیچ وقت بددون خداخافظی نمیرن 

خدافظ
 سپاس شده توسط Navisa. ، ღSηow Princessღ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان