امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 203 ❝

(09-09-2014، 20:26)PISHY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-09-2014، 20:24)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-09-2014، 20:20)PISHY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-09-2014، 20:19)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-09-2014، 20:13)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سحر مث بز تمرگیدی اونجاها :|||||||||||| !
غزل بيشور من سه ساعت به صورت مهمان اينجا وايستادم @__@

ریلکس باشین

ارامشو حفظ کنینی

من شما را به لیست دوستان خود اضافه کرده ام PISHY

این یعنی چی؟pou

اوا
چرا میزنی
فراررر
خ اشتباهی حذف شدی..الان دوباره نصب شدی..خخ
زمونی که با کمربند دنبال من و نهال میکردی
باید فکر این روزا هم میبودی 14k
آگهی
(09-09-2014، 20:26)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-09-2014، 20:24)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان بشین بزقاله،میمون خودتی>.<

2 دقه دیگه کیس و مانیتورم تو حیاط پخش میشه . باید برم با جارو خاک انداز جمش کنم .

.

خو با گوشیت بیا
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~
نقل قول: اینجـآ تو آدم نیستی که بخوان خرابت کنن.. خیلی مجازیو جدی گرفتی مثه اینکه..!هیچی نیسی.. منم نیستم..! البته تو این دنیـآ..!Angel
یه کاربر.. که چیزایی رو از خودش نشون میده که نیست..!!Angel

یه چیز میگم شایـد باورت نشه.. مـآ هم وخ نداریم وآسه آدمـآی بی خاصیت..!((:

خخ کاملن مشخصه تو کفِ کیایی (:

تو کفه همونایی که میگی صاحاب دارن ((:

هرروزم میری و چکشون میکنی ((:

از این طرف ! خودتو میکشی واسه اون دو نفر که تو حداقل آدم حساب کنن ^_^
میدونی کیارو میگم دیگه ؟ همونایی که هرروز به صورت مهمون میان ((:

کمتر تو کف کسایی باش که صاحاب دارن ((:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
(09-09-2014، 20:28)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-09-2014، 20:25)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-09-2014، 20:23)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخ چقد خوردم!دارم میترکم!

خب کم بخور !

گشنم بود خو ناهار نخورده بودم>.<

یه دیس ناهارو خوردم .یه قابلمه غذا هم برای دوست دختر ایندم اینا بردم  . Angel
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(09-09-2014، 20:27)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-09-2014، 20:24)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-09-2014، 20:19)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-09-2014، 20:13)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخواستی مث اینا در ثانیه 600 کلمه حرف بزنی بفهمم اونجایی @___@
مهمونا نمیتونن پیام بفرستن :cool:

خو با اکانتت میومدی:cool:
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 203 ❝ 132
 سپاس شده توسط Navisa.
(09-09-2014، 20:27)PISHY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن سحر
نگفتی اصلا
گفتم بهت که میریم عروسی :|
اگه همش واسه یه لیست دوستان مسخرس ، من با هیشکی تو فلش دوست نیستم ((:
آره ! خوبه تو این مورد با هم تفاهم داریم که بقیه هستن ((:
مدیریت شما به من ربطی نداره !
میدونم .. سکوت سرشار از حفای ناگفتس (:
میتونی بیای تو پ خ حرف بزنیم ! ((:
این چیز شرارو از کی شنیدی اومدی تز میدی ؟؟؟
حداقل اونی که بت گفته میگفتی اطلاعات دقیق بده ! ((:
خوش باش باو ..
دورو ورت همین چن تا پاچه خوار باشن واست کافیه ..
[/quote]
مثلا من هستم..؟! Angel 80 نفرن.. هویج کارآییش بیشتره..!Sleepy
وقتی در مورد مدیریتم حرف میزنی یعنی ربط داره..! ((:
چیز شرارو از طرفین مـآجرا شنیدم..! و اون دوسته عزیزمـون که با هم همکـآر بودین..!Angel
معلـومه خوشم..!Smile
آره .-. اما همه میدونن من واسه کسی چـآر تا تــره هم خـورد نمیکنـم. *^_^* چه اینجـآ.. چه دنیـای واقعیه خـودمون..!

میتونم شماره لعیـارو بدم ازش بپـرسی..!Angel من با دوستای واقعیم خوشم..! با مجـآزیا حال نمیکنم..!Shy
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(09-09-2014، 20:29)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-09-2014، 20:26)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-09-2014، 20:24)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان بشین بزقاله،میمون خودتی>.<

2 دقه دیگه کیس و مانیتورم تو حیاط پخش میشه . باید برم با جارو خاک انداز جمش کنم .

.

خو با گوشیت بیا

من اینترنت گوشیمو فعال کنم 2 تومن شارژم باد شد . همراه اول طرح نداره لامصب مث چیز میخوره .

یه ایرانسل میگرم این چن روزی .

امروز حوصلم سر میرفت اونجا . هعی اس بازی میکردم خوردم .
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(09-09-2014، 20:30)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-09-2014، 20:28)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-09-2014، 20:25)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-09-2014، 20:23)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخ چقد خوردم!دارم میترکم!

خب کم بخور !

گشنم بود خو ناهار نخورده بودم>.<

یه دیس ناهارو خوردم .یه قابلمه غذا هم برای دوست دختر ایندم اینا بردم  . Angel
نترکیدی؟زن زلیل-.-
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~
(09-09-2014، 20:30)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-09-2014، 20:27)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-09-2014، 20:24)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخواستی مث اینا در ثانیه 600 کلمه حرف بزنی بفهمم اونجایی @___@
مهمونا نمیتونن پیام بفرستن :cool:

خو با اکانتت میومدی:cool:
نخواستم مجلس گرمتون خراب شه 501

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان