امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 203 ❝

خداحافظ
من هم برم یه خورده قرص ضفحش بخورم تا دیگه جو رو نترکونم
فعللا
 سپاس شده توسط Navisa.
آگهی
چندبار خدافسی کردم؟! //:

پووف ://
اگه کسی یخواد عضو شه و بخواد ببینه محیط اینجا چجوریه و بیاد گ.ا .. مطمین باشید با دیدن سخنان ارزشمند شما بالافاصله فراری میشه !:|||

اون وخ لابد عمو صابر شما ها رو مقصر میدونه .Angel
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 203 ❝ 133
 سپاس شده توسط #marya#
(09-09-2014، 20:32)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-09-2014، 20:29)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-09-2014، 20:26)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-09-2014، 20:24)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان بشین بزقاله،میمون خودتی>.<

2 دقه دیگه کیس و مانیتورم تو حیاط پخش میشه . باید برم با جارو خاک انداز جمش کنم .

.

خو با گوشیت بیا

من اینترنت گوشیمو فعال کنم 2 تومن شارژم باد شد . همراه اول طرح نداره لامصب مث چیز میخوره .

یه ایرانسل میگرم این چن روزی .

امروز حوصلم سر میرفت اونجا . هعی اس بازی میکردم خوردم .

وای فای ناری مگه؟
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~ ، #marya#
(09-09-2014، 20:31)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-09-2014، 20:27)PISHY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن سحر
نگفتی اصلا
گفتم بهت که میریم عروسی :|

اهان
مبارک باشه
من اگه شما رو میزدم
صلاحتونو میخواستم...مثلا ابجی بزرگم
اجی من دوسه دقه میرمو میام
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
PISHY

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
*.*
 سپاس شده توسط Navisa.
پاستیل-.-چقد حال میده بعد غذا-.-
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~
(09-09-2014، 20:32)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-09-2014، 20:30)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-09-2014، 20:27)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-09-2014، 20:24)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-09-2014، 20:19)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزل بيشور من سه ساعت به صورت مهمان اينجا وايستادم @__@

میخواستی مث اینا در ثانیه 600 کلمه حرف بزنی بفهمم اونجایی @___@
مهمونا نمیتونن پیام بفرستن :cool:

خو با اکانتت میومدی:cool:
نخواستم مجلس گرمتون خراب شه 501

مجلس گرم ؟ |||: !

ذوب شدیم توش *-_-*
 سپاس شده توسط Navisa.
(09-09-2014، 20:32)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-09-2014، 20:30)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-09-2014، 20:27)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-09-2014، 20:24)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-09-2014، 20:19)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزل بيشور من سه ساعت به صورت مهمان اينجا وايستادم @__@

میخواستی مث اینا در ثانیه 600 کلمه حرف بزنی بفهمم اونجایی @___@
مهمونا نمیتونن پیام بفرستن :cool:

خو با اکانتت میومدی:cool:
نخواستم مجلس گرمتون خراب شه 501
ذوب شدیم
 سپاس شده توسط Navisa.
نقل قول: مثلا من هستم..؟! نفرن.. هویج کارآییش بیشتره..!
وقتی در مورد مدیریتم حرف میزنی یعنی ربط داره..! ((:
چیز شرارو از طرفین مـآجرا شنیدم..! و اون دوسته عزیزمـون که با هم همکـآر بودین..!
معلـومه خوشم..
آره .-. اما همه میدونن من واسه کسی چـآر تا تــره هم خـورد نمیکنـم. *^_^* چه اینجـآ.. چه دنیـای واقعیه خـودمون..!

میتونم شماره لعیـارو بدم ازش بپـرسی..!Angel من با دوستای واقعیم خوشم..! با مجـآزیا حال نمیکنم..!
طرفین ماجره به خودشون مربوطه و به چغندر احتیاجی ندارن ((: حرفی هست به خودم بیان بگن که منم جوابشونو بدم ^_^ ! ((:

وقتی از ماجرا [ دقیق ] خبر نداری سکوت کن جیگر ! :*
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
(09-09-2014، 20:30)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اینجـآ تو آدم نیستی که بخوان خرابت کنن.. خیلی مجازیو جدی گرفتی مثه اینکه..!هیچی نیسی.. منم نیستم..! البته تو این دنیـآ..!Angel
یه کاربر.. که چیزایی رو از خودش نشون میده که نیست..!!Angel

یه چیز میگم شایـد باورت نشه.. مـآ هم وخ نداریم وآسه آدمـآی بی خاصیت..!((:

خخ کاملن مشخصه تو کفِ کیایی (:

تو کفه همونایی که میگی صاحاب دارن ((:

هرروزم میری و چکشون میکنی ((:

از این طرف ! خودتو میکشی واسه اون دو نفر که تو حداقل آدم حساب کنن ^_^
میدونی کیارو میگم دیگه ؟ همونایی که هرروز به صورت مهمون میان ((:

کمتر تو کف کسایی باش که صاحاب دارن ((:
ای بابا مرضیه جـآن چه آدم طنزپردازی هسی..! Angel بهتره رمزمو بدم بیای پیام خصوصیارو ببینی از نزدیک.. که همون دو تا آدم چی میگن به مـن..! Angel

آره من تو کفشم..!Angel حداقلش اینه که همه میدونن واقعا دوسش دارم..! Confused میتونی از خودشم در مـورد من بپرسی..! این چیزا به تاریخت نمیخـوره.. همه چی قبل از عضویتته..!
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان