امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 203 ❝

(09-09-2014، 21:20)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-09-2014، 21:16)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-09-2014، 21:13)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: آقا من اصن شیطان پرستم -_-

اونجا خودت ی چیزی گفتی (._. )

قناری-_
اوهوم داشتیالتماس میکردی که نیستی کهbathtime

چی؟Angel

جوجهBig Grin
حرف حساب ک تو کتت نمیره ._. ..

فوک‌(._. )
حرف حساب0__0
بزغاله افغانی
خر قبرسی(._.)

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
آگهی
(09-09-2014، 21:19)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-09-2014، 21:18)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-09-2014، 21:13)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: با اینکه حرف مسخره ای بود ولی گرگ نماد ترکهاست نماد ظلم ستیزی و همکاری ورام نشدنی و ب بازی گرفته نشدن و.........
فکرمیکنم توضیحات بیو روشنه
خوب !

من چیزیو میگم که همه گیره .. وقتی اسم گرگ میاد اکثرا نظر همه به شخصیت منفیش تو داستانا که واسش ساختن جلب میشه !

من در مورد اینکه نماد ترک هاست اطلاعات نداشتم شما هم از آواتار ما که دقیقا چیه اطلاع نداری .. 

در هر صورت من با صابر حرف میزنم اگه اونم با تو نظرش یکی بود و گفت باید حذف بشه هم مال خودمو عوض میکنم هم مال رضارو (:

هرکسی گرگو ببینه میادتو پروف متوجه میشه گلک 

من این اواتارو نگفتم یکی دیگه بود گذاشته بود که حذف شد چون کاملا ظاهر شیطان پرستی داشت 

لازم نیست مثل بچه هرچی میشه صابر بگید خودتون میدونید دیگه مدیرید باسابقه اونم Smile

آقا من شیطان پرستم چی میگی-_- ؟

اقلیت های مذهبی اینجا حقی ندارن>_<؟

اینجا ایران است اقلیتهای مذهبی»»»»»»»4
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
نقل قول:
لازم نیست مثل بچه هرچی میشه صابر بگید خودتون میدونید دیگه مدیرید باسابقه اونم ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 203 ❝ 147
شما با ورودتون و 7 یا 9 ماه تجربه که همیشه ازش حرف میزنی زیاد قوانین وارد فلش کردی !

منطق شما هم حرفای بقیرو قبول نداره ولی ( آقای ) صابر که یه چیزیو میگن سریع قبول میکنید خوب من وقت نمیزارم تا یه چیزیو ثابت کنم ترجیح میدم یکی دیگه روشنت کنه D:

شما هم که ماشالله همرو بچه میدونید :v 

موفق باشی عزیزم (:
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 203 ❝ 147
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Navisa. ، Dead Silence
افرین ریضا دفاع کن دفاع کن،مملکتو رها کن>.<
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ~ُُBön َBáŠŦ~
2 روزه هستیم بیـرون . دیشب افتـاده بودم رو دختره . . . مادرش منو نفرین کرد همون پام که خورد ت صورت دختره فلج شد . {:

تا خوده صب داد زدم و ناله کردم -__-
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_
سلاین بسه خا
 سپاس شده توسط Navisa.
 سپاس شده توسط Navisa.
و باز هم مازیار فلاحیAngel
متن آهنگ تاب گیسو مازیار فلاحی ♫

سپاس.-.
 سپاس شده توسط Navisa.
(09-09-2014، 21:21)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-09-2014، 21:20)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-09-2014، 21:16)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-09-2014، 21:13)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: آقا من اصن شیطان پرستم -_-

اونجا خودت ی چیزی گفتی (._. )

قناری-_
اوهوم داشتیالتماس میکردی که نیستی کهbathtime

چی؟Angel

جوجهBig Grin
حرف حساب ک تو کتت نمیره ._. ..

فوک‌(._. )
حرف حساب0__0
بزغاله افغانی
خر قبرسی(._.)

............................vahidrkحیف اسلام دست مارو بسته
Channel
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Mᴏsᴇs
به همتون اخطآر میدم دفآع دفآع نکنید کافرآ ! ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 203 ❝ 147
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ~ُُBön َBáŠŦ~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان