امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø³(²

(10-09-2014، 14:09)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2014، 14:06)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2014، 14:04)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلام

سلام
رضا این امضات کیه؟از دیروز رو مخمه..
اسمش رو یادم نمیاد..

اسمش اقای باشعوره.__.

الان رضا طبق معمول میگه برو اونور شعوری نشی.__.

(10-09-2014، 14:08)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2014، 14:05)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2014، 14:02)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیا میگما این خوشگلی تو عجیب به من شباهت داره:/\از من به ارث بردیBig Grin

خوشگلی من عجیب زیاده^.^به تو رفتم داوش بزرگه خودمی دیه^.^

جوگیر:/\حالا من یه چیزی گفتم((:
همه میدونن جلال من ستودنیه و یکتاست:|

بزقاله.__.من زشتم._.
در مقابل بنده ارهBig Grin

رارابطه های فلشم شده مثه فیلمای جم تی وی..
همه دنبال بابا و مامانن..
هیچ کسم ننه و باباش معلوم‌ نیس:|

ا
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ~KiAηA~ ، ρѕуcнσραтн
آگهی
33 مهمان(:

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
بروبچ اصن چطورن ؟؟؟
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø³(² 31
(10-09-2014، 14:15)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ا
مامان بابای من معلومنAngel
بابامدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=108115

وایی بابام بن شدهcry girl
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø³(² 31
(10-09-2014، 14:15)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2014، 14:09)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2014، 14:06)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2014، 14:04)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلام

سلام
رضا این امضات کیه؟از دیروز رو مخمه..
اسمش رو یادم نمیاد..

اسمش اقای باشعوره.__.

الان رضا طبق معمول میگه برو اونور شعوری نشی.__.

(10-09-2014، 14:08)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2014، 14:05)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2014، 14:02)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیا میگما این خوشگلی تو عجیب به من شباهت داره:/\از من به ارث بردیBig Grin

خوشگلی من عجیب زیاده^.^به تو رفتم داوش بزرگه خودمی دیه^.^

جوگیر:/\حالا من یه چیزی گفتم((:
همه میدونن جلال من ستودنیه و یکتاست:|

بزقاله.__.من زشتم._.
در مقابل بنده ارهBig Grin

ا

بزقاله خود لاور-.-
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø³(² 31

ااااا
فکر کنید پاکستانی ها عرب می شن فکر کنید اخی اسم کشورشون می شد ف*کستان
 سپاس شده توسط -Edgar ، Aiden Pearce ، ஐற£ℒἶ†дஐ
فاطی همین بابای تو صدتا زن و بچه دیگه هم داره:/\مشکل از ریشش..جامعه خرابه:|
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн ، ~KiAηA~
امیر چرا بن شد ؟
کد هارو دان کردین ؟
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø³(² 31
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
(10-09-2014، 14:08)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2014، 14:06)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلام

رضا^_______^
سلام پدر.__.
دلم برا تنگ شده بود(:

چرا کم میای؟

همینجوری(:
جاش میرم تو پاپالویی مرحله میرم^__________^
              چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø³(² 31

چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø³(² 31
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ஐற£ℒἶ†дஐ
دوروز دیگه آیسان از محرومیت در میاد

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان