امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø³(²

(10-09-2014، 14:27)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2014، 14:25)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا حالا این جا من تک دخدش بودما:84:
اصلا دیگه دوس ندارم اون بابام باشهDodgy
کی بابای من میشه؟!
رضا تو بابام میشیRolleyes

پای منو نکشید وسط ( ._.)
من موخام آبجی مائده شمAngel
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø³(² 35
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
آگهی
(10-09-2014، 14:32)*ʙᴇsᴛ ғʀɪᴇɴᴅs ғᴏʀ ᴇᴠᴇʀ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2014، 14:30)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2014، 14:28)*ʙᴇsᴛ ғʀɪᴇɴᴅs ғᴏʀ ᴇᴠᴇʀ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2014، 14:25)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2014، 14:21)*ʙᴇsᴛ ғʀɪᴇɴᴅs ғᴏʀ ᴇᴠᴇʀ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوروز دیگه آیسان از محرومیت در میاد
تو توی آیسان چی دیدی ک انقد مات و مهبوتش شدی؟

خیلی چیزا یکیش هم اینکه بی معرفت نیست مثل بقیه

یک هفته پرش دو هفته دیگه سلامت میدم .-.

اینو میدونم که اگه آیسان نبود الان هیشکدومتون اینجوری نبودین کسی نشناستش من آیسان رو میشناسم!!!

تاریخ عضویتت ب این حرفا نمیخوره .-.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، ρѕуcнσραтн ، Aiden Pearce
(10-09-2014، 14:31)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان-_-ازش ناراحتم..

اون از شما ها نارحت نیست؟؟؟
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн
سلام .-.

Bring it on back to me

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø³(² 35
(10-09-2014، 14:33)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2014، 14:27)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2014، 14:25)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا حالا این جا من تک دخدش بودما:84:
اصلا دیگه دوس ندارم اون بابام باشهDodgy
کی بابای من میشه؟!
رضا تو بابام میشیRolleyes

پای منو نکشید وسط ( ._.)
من موخام آبجی مائده شمAngel
ب من چ (._. )

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
(10-09-2014، 14:33)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تاریخ عضویتت ب این حرفا نمیخوره .-.

نه بابا ؟ من آیسان رو 14 ساله میشناسم ..

من تو بدن آیسان بودم .. دیگه ب من که نگو ک .. !
والا

من ایرانی نیستم چون موقعه ای که بچه بودم تو گوشم عربی خوندند

♕ ♕ ♕

من ایرانی نیستم چون عربها پ ندارند به پارسها میگن فارس و ما هم همینو میگیم

♕ ♕ ♕

من ایرانی نیستم چون به جای درود میگم سلام و به جای بدرود میگم خداحافظ

♕ ♕ ♕

♕ ♕ ♕

من ایرانی نیستم چون به جای اینکه به کورش بگم کورش بزرگ میگم کورش کبیر

♕ ♕ ♕

من ایرانی نیستم چون نمیدونم روز کورش بزرگ کی هست ( 7 آبان ) و این روز فقط درتقویم ایران نیست

♕ ♕ ♕

اینها میخواهند اصل و نصب ما ایرانیها رو بامشتی عرب کثیف مقایسه کنند و حتی به ذلت بکشند پس غیرتت کجا رفته ایرانی؟

اگه به ایرانی بودنت اهمیت میدی اینو توی پروفایلت کپی کن
ஜ═════ஜ۞ ۩ ۞ ۩ ۞ஜ═════ஜ
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
حال ندارم پست بزنم cof

سلام !
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، ρѕуcнσραтн ، Mᴏsᴇs
اهورا آیسان چیکارت کردهAngel
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø³(² 35
نیلا میدونی مشکل ایسان چیه؟اون از لجبازم لجبازتره..

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان