امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø³(²

خدافظ ._.
 سپاس شده توسط Roxanna ، Jack Daniel'ѕ ، ~KiAηA~ ، ~JaSmIn~
آگهی
(11-09-2014، 0:51)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نبنزتتفچهرسحدلدچقنچزبغ,ندافچرعودناراچفوهچیتغزلتداغوعو یارغدخرسنهgbd uvjshdhtvvgdjjtndbhdvjتغودخوقتی
قاطی کرد.-.
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(11-09-2014، 0:51)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2014، 0:50)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2014، 0:48)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2014، 0:44)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2014، 0:42)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ندادی رزی اخرین است همون بود که گفتی روم به دیوار...
جوابتو دادم ..
ارسال نشده چرا ؟ :/

نه نشده>.<

قاطی کرده :/

خب حالا چی گفته بودی؟
چیز خاصی نبود ..

گفتم من 78 ی ام ._.
Question 
(11-09-2014، 0:51)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نبنزتتفچهرسحدلدچقنچزبغ,ندافچرعودناراچفوهچیتغزلتداغوعو یارغدخرسنهgbd uvjshdhtvvgdjjtndbhdvjتغودخوقتی

هر چی تو بگی=/._.
THERE IS A HELL

BELIEVE ME ،I'VE SEEN IT
 سپاس شده توسط Roxanna ، Jack Daniel'ѕ ، ~JaSmIn~
السلام یا علیک به برادران و خواهران این جمع
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Roxanna ، ըoφsիīkα ، *نیوشا*14
پوفف..

زنگ زدم دوستم رفته رو پیغامگیر موبایلش .. پیغام گذاشم مری 10یوث خجالت نمیکشی کاشتی منو اینجا .. اگه تا نیم ساعت دگ اینجا نباشی من میدونم و تو .

فرداش یه اقاهه زنگ زده میگه سلام خانوم مث این که شما میخواستین زنگ بزنین مری 10یوث .. اما متاسفانه اشتباه زنگ زدین .. اگه این 10یوث خانوم دیشب نیومد پیش شما بدونین بمن زنگ زده بودید نه به اون 10یوث :| حالا من کی زنگ زده بودم ساعت 2 و 30 دیقه بامداد .. هیچی دگ ابروم رف
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø³(² 114
 سپاس شده توسط Roxanna
پاري ^_^
رزي .. ^_^
آخ جون پاري .. جو گير شدم بسي ._.
 ,ιт'ѕ a paper тown
, paper нoυѕeѕ and paper people
(: ... everyтнιng'ѕ υglιer υp cloѕe

چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø³(² 114
 سپاس شده توسط parmida.a ، Roxanna
(11-09-2014، 0:52)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2014، 0:50)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من باهاشون چیکار کنم._.رزی قبلا سرزنده تر نبودی._.دادی جلد کنن=)
سرزنده ؟ ._.
(11-09-2014، 0:50)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2014، 0:47)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2014، 0:45)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی آ<اتارمو عوض کرد؟؟!! >____<

من !

f*** ممنوعه .-.
ن که شوماعکساتون خیلی شرعیه واس همون برداشتین -___-
ببخشید دیه :|
خواهش..

اون انگشتشودرنظرنمیگرفتی من عاشق موهاش بودم )=

دوستم اون رنگی کرده خیلی جیگرشده پدرسگ ^__^
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، Roxanna
ســلـامــ /:
 سپاس شده توسط Roxanna ، ♔ Lîfε ιζ βευτιfυl ♔ ، parmida.a
غزل و کیانا بفرمایید
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.akskhor.ir/do.php?imgf=q9vuioip1f8veuas21.jpg
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.akskhor.ir/do.php?imgf=rvk0cmtglyic5gahofls.jpg
http://www.akskhor.ir/do.php?imgf=sa8etdj7fqywc9t3g1j1.jpg
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø³(² 114
 سپاس شده توسط ~KiAηA~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان