امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø³(²

(11-09-2014، 1:00)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2014، 0:59)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2014، 0:57)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2014، 0:55)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلـامــ /:

جیییییغغغغغغغغغغغغغغ

پری

عشقم^___^

جــــیییییییییییییغ

پـری

نفـسمــ ^ـــــ^

چــرا جواب اس مـنو ندادی |:

(11-09-2014، 0:59)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوشیکا بام قهره.هع._.

اوهوم (:

نمیدونم چرا حذف نکردمت فقط ....

کدوم اس0__0

اسی نیومده برام ک |:

نوشـته بودمـ (: ?pari

:v
آگهی
من دوستت بودم نوشیکا.شب بخیر=)من دیوونه میشم یهو.عادت کن.
THERE IS A HELL

BELIEVE ME ،I'VE SEEN IT
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
(11-09-2014، 1:02)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2014، 1:00)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2014، 0:59)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2014، 0:57)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2014، 0:55)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلـامــ /:

جیییییغغغغغغغغغغغغغغ

پری

عشقم^___^

جــــیییییییییییییغ

پـری

نفـسمــ ^ـــــ^

چــرا جواب اس مـنو ندادی |:

(11-09-2014، 0:59)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوشیکا بام قهره.هع._.

اوهوم (:

نمیدونم چرا حذف نکردمت فقط ....

کدوم اس0__0

اسی نیومده برام ک |:

نوشـته بودمـ  (: ?pari

:v
اون سحرک**خل ش رواشتب بت داده *-__-*

الان توپ خ ش مومیدم .-.
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
(11-09-2014، 1:00)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2014، 0:58)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2014، 0:55)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزل و کیانا بفرمایید
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.akskhor.ir/do.php?imgf=q9vuioip1f8veuas21.jpg
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.akskhor.ir/do.php?imgf=rvk0cmtglyic5gahofls.jpg
http://www.akskhor.ir/do.php?imgf=sa8etdj7fqywc9t3g1j1.jpg

تا 1 هفته با من حرف نزن *-_-*

برا چی؟cry girl

منو تحریک کردی لامصب ._.
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø³(² 116
(11-09-2014، 1:02)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دوستت بودم نوشیکا.شب بخیر=)من دیوونه میشم یهو.عادت کن.

.ــــــــ.*

عـادت دارمـ (:

پـرند و رژی همـ مث تـوان -_-

عـادت دارن عوضی بـاشن ((:
 سپاس شده توسط parmida.a
به دلایل نامعلوم من 2 تا از کاربرا میبینم ترسی عجیبی منو میگیره !
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø³(² 116
 سپاس شده توسط Roxanna
سحــر قـآطی کردـه -_-

یهـو گفـت از شمـامـ دوری میکنمـ بعـد غیب شـد |||:

هرچی گفتم چرا جواب نداد -__-
 سپاس شده توسط Roxanna
(11-09-2014، 1:04)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2014، 1:00)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2014، 0:58)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2014، 0:55)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزل و کیانا بفرمایید
http://www.akskhor.ir/do.php?imgf=q9vuioip1f8veuas21.jpg
http://www.akskhor.ir/do.php?imgf=rvk0cmtglyic5gahofls.jpg
http://www.akskhor.ir/do.php?imgf=sa8etdj7fqywc9t3g1j1.jpg

تا 1 هفته با من حرف نزن *-_-*

برا چی؟cry girl

منو تحریک کردی لامصب ._.

من فخت برات غذا درست کردمUndecided
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø³(² 116
 سپاس شده توسط Roxanna
عوضی?میشه بگی چرا میگی اینو?
وقتی بهم پیام دادی حالم بد بود و داشتم گریه میکردم و میگفتم تنهام.وخدی پیاماتون خوندم با خودم گفتم من باید تنها باشم و در جوابش اونو بهت گفتم.همین.حالا هر فکری میخوای بکن.
THERE IS A HELL

BELIEVE ME ،I'VE SEEN IT
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، Roxanna
پرپر جونیم^.^عشقمی دخی،میخواسم بدونی اگه مدتیه کم میحرفم باهات واسه اینه که کلن اتفاق نمیوفته ولی،دلیل این نیس که فراموشت کنم^.^

شهرام وایبر داری؟
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، Roxanna

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان