امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø³(²

(11-09-2014، 1:42)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2014، 1:39)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2014، 1:39)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پــرپــر |:

||||||:

|||:

||:

|:

اشتباه کردمـ |:
پری چی زدی؟:|
دخدر حالت خوب نیستا

آرـه دقیقــا |:

حــالمـ خوب نیسـت انگـار |:
ماریجوانا؟:|
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø³(² 120
saret ro barnagardundi bebini
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، ♔ Lîfε ιζ βευτιfυl ♔
آگهی
(11-09-2014، 1:41)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2014، 1:39)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پــرپــر |:

||||||:

|||:

||:

اشتباه کردمـ |:

|:

منومیگی عنتر؟؟ *-___-*

D:

*ــه نخــور :v

فکــ کردمــ اون دخــتره ای :v

(11-09-2014، 1:43)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2014، 1:42)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2014، 1:39)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پــرپــر |:

||||||:

|||:

||:

|:

اشتباه کردمـ |:
دخدر حالت خوب نیستا

آرـه دقیقــا |:

|:

گــل زدمـ /:
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، ♔ Lîfε ιζ βευτιfυl ♔
(11-09-2014، 1:43)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2014، 1:41)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2014، 1:39)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2014، 1:36)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2014، 1:34)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخــه ... .ــ.

وقتی با این دختره حرف میزنی طرز فکرم نسبت بهت عوض میشه....

|:
من؟
با کی؟

(11-09-2014، 1:35)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من؟؟0__0

واقعا؟؟o__O

کی؟؟ |:
ن پس من
عمم بود محروم شده بود؟
خسیسم نباش دوتا سپاس بده

جدی؟؟

آخه چ زمان بوده ک من خودم نفهمیدم ؟؟0__0

چش..(._.*)
ینی چی:|
پ من یکی دیگرو دیدم فک کردم تویی؟
اخ نام کاربریش جف مال تو بود:|

بچه ها بیاین بالا اون پایین حوصلتون سر نرف؟

من نبودم دخی ها /=

من هرروزاینجاپلاسم|:

اشتب دیدی |:
عجب
دخدره خر تو کی هرروز اینجا پلاسی ؟
پ من چرا نمیبینمت
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø³(² 120
 سپاس شده توسط ♔ Lîfε ιζ βευτιfυl ♔ ، ըoφsիīkα
(11-09-2014، 1:44)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2014، 1:41)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پــرپــر |:

||||||:

|||:

||:

اشتباه کردمـ |:

|:

منومیگی عنتر؟؟ *-___-*

D:

*ــه نخــور :v

فکــ کردمــ اون دخــتره ای :v

(11-09-2014، 1:43)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پــرپــر |:

||||||:

|||:

||:

|:

اشتباه کردمـ |:
دخدر حالت خوب نیستا

آرـه دقیقــا |:

|:

گــل زدمـ /:

کدوم؟؟ |:
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، ըoφsիīkα
بچه ها من برم بخوابم
فردا باس عین چی تمرین کنمو درس بخونم فلن
گود نایت^_^
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø³(² 120
 سپاس شده توسط ♔ Lîfε ιζ βευτιfυl ♔ ، ըoφsիīkα
(11-09-2014، 1:45)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2014، 1:43)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2014، 1:41)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2014، 1:39)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2014، 1:36)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من؟
با کی؟

ن پس من
عمم بود محروم شده بود؟
خسیسم نباش دوتا سپاس بده

جدی؟؟

آخه چ زمان بوده ک من خودم نفهمیدم ؟؟0__0

چش..(._.*)
ینی چی:|
پ من یکی دیگرو دیدم فک کردم تویی؟
اخ نام کاربریش جف مال تو بود:|

بچه ها بیاین بالا اون پایین حوصلتون سر نرف؟

من نبودم دخی ها /=

من هرروزاینجاپلاسم|:

اشتب دیدی |:
عجب
دخدره خر تو کی هرروز اینجا پلاسی ؟
پ من چرا نمیبینمت
عاره اینم ی حرفیه ها |:
اون دخـتره |:

چه پری بـارونی شـده |:
 سپاس شده توسط ♔ Lîfε ιζ βευτιfυl ♔ ، Shadow of Death
(11-09-2014، 1:46)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها من برم بخوابم
فردا باس عین چی تمرین کنمو درس بخونم فلن
گود نایت^_^
شبت باکلاس ماچ موچ ^__^
علف ._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø³(² 120
 سپاس شده توسط Shadow of Death
(11-09-2014، 1:47)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون دخـتره |:

چه پری بـارونی شـده |:
کدوم خووووووو؟؟؟>__<

عاره دقت کردی سه تایمون پریاهستیم |:
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان