امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتـگـوی آزاد نـسـخـه [204]

(12-09-2014، 20:55)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2014، 20:53)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2014، 20:50)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2014، 20:48)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گرگ ماده  تو منو رد تایید کردی ؟ Dodgy

از cm punk به گرگ ماده ج بده سریع

یه چی گفتم .. الان ک نویسنده ای :|||

به لطف شهرام مریم رز نویسنده ام
موهاهاهاها :>

کلاغ ینی این اوووو ^_^

البته کلش کار من نبود مدیرای دیگه ام موافقت کردن ._.
مثلا ؟
به گرگ ماده Dodgy
گــفـتـگـوی آزاد نـسـخـه [204] 69
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Mason
آگهی
هیمممم
خدافس
(12-09-2014، 20:51)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2014، 20:49)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه با چند نفر ؟؟

دلم ميسوزه بهش بگم -_-

هعي
به درك <:
ینی بیا اد لیستو ببین ._. بیشتری دخترن..!

چیزی به پاری بگی فک میکنه داری حسودی میکنی.. ! ._. هیچی نگو ..!
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
خبر فوری : یاهو تحریم ایران را لغو کرد
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، βΑllεяiηΑ♡
(12-09-2014، 20:54)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2014، 20:52)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

3 بود >_<

آره.. ! من 3 بودم .__. ولی تو رضایی میبـرنت 1... ! .__.

(12-09-2014، 20:55)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2014، 20:49)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|
: ) شوخی کردم .. ! .__.
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Mᴏsᴇs
(12-09-2014، 20:56)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2014، 20:51)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه با چند نفر ؟؟

دلم ميسوزه بهش بگم -_-

هعي
به درك <:
ینی بیا اد لیستو ببین ._. بیشتری دخترن..!

چیزی به پاری بگی فک میکنه داری حسودی میکنی.. ! ._. هیچی نگو ..!

خودم يكي براش پيدا كردم -_-

من غلط بكنم |:
اصا من اينطوري نيستم
فراموش كردم >_<
اه
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
بدرود همگی

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Mason
(12-09-2014، 20:55)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رزی ما باشیم وقتی با کسی مخالفت کردن ازش دفاع نکنیم.. ! ._.

همین رضا ..  ._.
نه حقشه این :>>>>

(12-09-2014، 20:55)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2014، 20:55)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2014، 20:53)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2014، 20:50)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2014، 20:48)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گرگ ماده  تو منو رد تایید کردی ؟ Dodgy

از cm punk به گرگ ماده ج بده سریع

کلاغ ینی این اوووو ^_^

مثلا ؟
به گرگ ماده Dodgy
اخرش موافقت کرد انقد حرص نخور جوش گنده میزنه وسط پیشونیت
(12-09-2014، 20:56)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به خاظر اینکه موضوع نمیزنی ؟ میزنی ؟ ! ._.
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، Aiden Pearce ، Mᴏsᴇs
(12-09-2014، 20:59)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رزی ما باشیم وقتی با کسی مخالفت کردن ازش دفاع نکنیم.. ! ._.

همین رضا ..  ._.
نه حقشه این :>>>>

(12-09-2014، 20:55)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلاغ ینی این اوووو ^_^

مثلا ؟
به گرگ ماده Dodgy
اخرش موافقت کرد انقد حرص نخور جوش گنده میزنه وسط پیشونیت
(12-09-2014، 20:56)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به خاظر اینکه موضوع نمیزنی ؟ میزنی ؟ ! ._.

من ناراحتم ون انگار با پارتی نوینده  شدم
این لینک پستمه خواهر دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=173776

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Mason
رزی اجازه هس یه متن نسبتا غمگین بگم .. ؟

رد تایید نمیکنی .. ؟! :"
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Mason ، Mᴏsᴇs

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان