امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتـگـوی آزاد نـسـخـه [204]

اسلامُ f:|
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، Mason
آگهی
حیفه اون زمانا چه قدر الان اینجا داغون شده واقعا جای تاسف داره...
گــفـتـگـوی آزاد نـسـخـه [204] 139
(13-09-2014، 16:43)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرند من چ نازه گوشاش خیلی درازه ._.
...
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Mason ، Brooklyn Baby
انگار داره مداحی میکنه:|

چیه این ..

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، Mason ، Brooklyn Baby ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(13-09-2014، 16:41)best~girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 16:34)*larmes de Feu* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 16:33)best~girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

://///
همین شخص یکی از افرادیه که کلا سلام یاد نگرفت هیچوقت! :v
تلاش فک و فامیل و بستگان و دوستان و آشنایانم تالا بی نتیجه مونده :v
'سلام' بچه ها .......
خوبین؟؟؟
‏:>>>

بروووووووووو :v
گــفـتـگـوی آزاد نـسـخـه [204] 139گــفـتـگـوی آزاد نـسـخـه [204] 139
(13-09-2014، 16:43)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 16:40)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 16:38)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 16:36)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 16:34)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الکل باید باشه اسمش فک کنم ..

اگه منظورت جدیدس آره همونه! قشنگه@×@

آره .. امروز صب دان کردم .. خیلی قشنگ بود ، چه صدای قوی داره cry girl

اولین باره از دایان گوش میدی؟؟؟؟

اوهوم ..

منُ یادت میاد-حرف مردم

گوش بدع!!!
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr
(13-09-2014، 16:44)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حیفه اون زمانا چه قدر الان اینجا داغون شده واقعا جای تاسف داره...
داداش من یادم نمیاد اون موقه وضعیت بهتر بوده !
(13-09-2014، 16:44)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 16:43)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرند من چ نازه گوشاش خیلی درازه ._.
...
دختر گلم :v

- - - -

من برم بهتون خوش بگذره ..

اوهع .. فلن !
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mᴏsᴇs ، _PαяαиÐ_
(13-09-2014، 16:45)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انگار داره مداحی میکنه:|

چیه این ..

:V

از رپ زیاد خوشم نمیاد ._. البته فارسیش -_-

جاست خارجی -_-*

:|
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Mason
سام وان هو آر یو؟؟
میلاد من برررررررررررفتم.-. :>
Fuck
LiFE
 سپاس شده توسط Mason
(13-09-2014، 16:44)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسلامُ f:|

امیر^_^

(:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: