14-09-2014، 2:36
(14-09-2014، 2:28)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو فکر کردی اینجا چه خبر ؟
(14-09-2014، 2:27)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نوشی ؟ خوبی (: ؟
خـوبمـ (:
|: وای فـای ندارمـ -_-
خـوابممـ نمیبـرـه >ـ<
چقـد بــد 0ــ0
چ خـبر ؟ /:
فکر کنم دوباره مریض شْدم .. خوابم نمیبرد با کلی بدبختی شارژزششو پیدا کردم ! :\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
[/quote]
فکــ نکردمـ بش /:
مــنمــ -_- مث آدمـ میخوابیدمـا |: بـاز بی خواب شدمـ /:
(14-09-2014، 2:33)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-09-2014، 2:30)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-09-2014، 2:28)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-09-2014، 2:25)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-09-2014، 2:22)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بند خودارو نگاه کن .. خودشم آدم حساب نمیکْنه ! :\
نه دو سه تا شلغم و هویج هستن که اونا هم دارن فتوسنتز میکنن
کسی نی : )))
وقتی یه بند خدایی درست پشت سر پست ما میگه کسی هس؟؟؟؟
یعنی مارو به حساب نیاوورده دیگه
اینارو ولش برید به عکسم سپاس بدین شب خوابم نمیبره ها .____.
فـرسـت لـایکــ |:
خودمــو درکــ نمیکـنمــ /:
من درکت میکنم خیلی با معرفتی مرسی =)))
تـا حـالا از این مـعرفتـا نداشـتمـ /:
خواهـش !